Nefes Nefese dizisinin Kıymet Halası Hülya Duyar kimdir?

Nefes Nefese dizisinin Kıymet Hala Hülya Duyar kimdir? Sorusu Nefes Nefese dizisinin sezona bomba gibi başlaması ile birlikte merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin Kıymet Halası Hülya Duyar kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Nefes Nefese dizisinin Kıymet Halası Hülya Duyar kimdir?
Son Güncelleme: 17 Ekim 2019 Perşembe 13:07
9 Eylül 2018 Pazar 14:35

Nefes Nefese dizisinin Kıymet Hala'sı Hülya Duyar kimdir? Sorusu Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesi ve  işgal altındaki köye girmek için sahte bir evlilik yapan hayat hikayesini konu alan dizinin yeni sezona iyi bir giriş yapması sonrası merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin Kıymet Hala'sı Hülya Duyar kimdir? Suriye'ye gidebilmek için Antakya'da İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır. işte Nefes Nefese dizisinin Kıymet Hala'sı Hülya Duyar kimdir? Sorusunun yanıtı...

Kıymet Hala (Hülya Duyar)

59 yaşında olan Kıymet Hala Şakir Bey'in kardeşi, Yusuf'un halası, Mihriban'ın annesi, Muhittin'in kayınvalidesi ve Cansu'nun nenesidir.

Nefes Nefese dizisinin Sultan'ı Gülçin Santırcıoğlu kimdir?

1970 doğumlu oyuncu Hülya Duyar aslen Sivas’lıdır ve Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Ancak çocukluk ve gençlik yıllarının büyük bir bölümü Almanya’da geçmiştir.

Tiyatro’ya makyaj sanatçısı ve kuaför olarak adım atan Hülya Duyar bugüne kadar Günlük, Süperseks, Janjan, Made in Europe, Bir Bulut Olsam, Evet, Gönülçelen, Zenne, Mutluluk, Karagül, Deliha, Kuzu, Evlat Kokusu ve Fazilet Hanım ve Kızları gibi bir çok projede rol almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar