Nefes Nefese dizisinin Mihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir?

Nefes Nefese dizisinin Mihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir? Sorusu Nefes Nefese dizisinin sezona bomba gibi başlaması ile birlikte merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin SMihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Nefes Nefese dizisinin Mihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
9 Eylül 2018 Pazar 14:39

Nefes Nefese dizisinin Mihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir? Sorusu Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesi ve  işgal altındaki köye girmek için sahte bir evlilik yapan hayat hikayesini konu alan dizinin yeni sezona iyi bir giriş yapması sonrası merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin Mihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir? Suriye'ye gidebilmek için Antakya'da İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır. işte Nefes Nefese dizisinin Mihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir? Sorusunun yanıtı...

Mihriban Sönmez (Sezer Avcı)

Kıymet halanın biricik kızıdır. Kocası Muhittin ve kızı Cansu ile Alacanların evinde yaşıyor. İştahı yerinde olduğu için hafif etine dolgundur. Ara ara morali bozulduğunda iştahının kesildiğini iddia etse bile aslında kesilmez. Öyle zamanlarda daha da çok yemek yer hatta.

Nefes Nefese dizisinin Mihriban Sönmez'i Sezer Avcı kimdir?

Sezer Avcı, 1981 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Adana’da geçiren başarılı oyuncu 2005 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi alan Sezer Avcı, kendini oyunculuk alanında geliştirmiştir. Geçtiğimiz sezonda Familya dizisinde Havva Beyoğlu karakterine hayat vermiştir. Bu dizide olan başarılı oyunculuğu herkesin dikkatini üzerine çekmiştir.

TMC Film’in yapımcılığında hazırlanan Selin Tunç’un senaristliğini yaptığı yeni dizi Nefes Nefese’nin kadrosuna Sezer Avcı dahil oldu. Yetenekli oyuncu Sezer Avcı yeni dizisinde Mihriban karakterine hayat verecek. Ayrıca başarılı oyuncunun becerileri arasında şarkı söylemek, profesyonel makyaj yapmak, avcılık-skit atışı, scuba vardır.

Yer Aldığı Projeler

Familya (Havva)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar