Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir?

Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir? Sorusu Nefes Nefese dizisinin sezona bomba gibi başlaması ile birlikte merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
9 Eylül 2018 Pazar 12:43

Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir? Sorusu Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesi ve  işgal altındaki köye girmek için sahte bir evlilik yapan hayat hikayesini konu alan dizinin yeni sezona iyi bir giriş yapması sonrası merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir? Suriye'ye gidebilmek için Antakya'da İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır. işte Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir? Sorusunun yanıtı...

Mercan Alacan (Ezgi Şenler)

20'lerinin başlarında. Afet Hanım ve Şakir Bey'in kızı. Yusuf'un kardeşi. Güzel, neşeli, harbi, deli dolu bir kız.

Nefes Nefese dizisinin Mercan Alacan'ı Ezgi Şenler kimdir?

Ezgi Şenler Soğuk bir kış mevsiminde doğmuş olan bir oyuncudur.28 Ocak gününün 1993 senesi tam doğmuş olduğu tarihtir.2018’e göre şu anda ünlü dansçı ve oyuncunun yaşı 25’dir.Ankaralı olan oyuncu daha cok küçük yaştayken Bale dersleri almak için ailesi tarafından kursa yazdırılmıştır.Bu kursların ardından ise Ankara Devlet Operası’nın Çocuk Balesine yazılmış ve burada 2 sene boyunca eğitim görmüştür.Boyu 1.68’dir.

İlköğretim eğitimini bitirdikten sonra liseyi Bale eğitiminle geçirmek istemiş ve bu nedenle Klasik Bale bölümünü lisedeyken okumuştur.Liseyi 2011 senesinde bitirmiş olan isim liseyi bitirmesinin ardından Hacettepe Üniversitesinin Modern Dans bölümünü kazanmıştır.

Konumuzun başında dediğimiz gibi oyuncu Ezgi Şenler bir çok Festival’de bulunmuştur.Bulunduğu festivallerden bazıları ise şunlardır : Ankara’da düzenlenen Dans Film Festivali, 28. İzmir Uluslar arası Festival.Oyuncu sadece festivallerde bulunmamış aynı zamanda bir takım atölye çalışmalarında da yer almıştır.

Dansçı ve oyuncu isim en son olarak Bodrum Masalı ve Nefes Nefese isimli dizilerde oynamıştır.Kanal D’nin 2016’da yayınlamış olduğu Bodrum Masalı dizisi oyuncunun ilk dizisi olduğu için kendisi açısından son derece önemlidir.Bu diziden sonra ise 2018’de ekranlarda yer alan Nefes Nefese dizisinde rol almaya başlamıştır.

Oynadığı Diziler

2016 – Bodrum Masali
2018 – Nefes Nefese

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar