Neco’nun şiddet uyguladığı eşi kimdir, neden boşandılar?

Ünlülerin şiddet haberlerinde yeni gelişme.. Neco’nun eşi İdil Erge’de meğer Neco’dan şiddet görmüş. Peki ya Neco’nun şiddet uyguladığı eşi kimdir, neden boşandılar? Neco’nun eşi İdil Erge kimdir? İdil Erge şiddet mi gördü?

Neco’nun şiddet uyguladığı eşi kimdir, neden boşandılar?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 14:04

Geçtiğimiz hafta Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı olaylarından sonra gündemin bir numaralı olaylarından biri şiddet oldu.  Şiddet eğiliminde bulunan ünlüler kervanına şarkıcı Neco’da (Nejat Özyılmazel) katıldı. Şarkıcı Neco'nun kendisinden 25 yaş küçük olan genç eşi İdil Erge'yi dövdüğü ortaya çıktı.

İdil Erge şiddet mi gördü?

2008 yılında kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erge ile evlenen ünlü sanatçı Nejat Özyılmazel (Neco), eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik oldu. Yaklaşık 2 yıldır evliliklerinde çatlaklar olan Neco’nun geçtiğimiz yıl eşi İdil Erge’yi dövdüğü ortaya çıktı. Yaşanan olayda İdil Erge’nin gözünden, göğsünden ve elinden yaralanarak hastanelik olduğu öğrenildi.

Neco ile İdil Erge neden boşandı?

Dayak olayının ardından eşi Neco’dan şikayetçi olarak darp raporu alan İdil Erge daha sonra şikayetinden vazgeçti. Olayın adliyeye intikal etmesi nedeniyle suçun işlendiğini sabit gören adli makamlar Neco’ya 1 ay evden uzaklaştırma ve TCK’nın 86/2 maddesi gereğince kasten yaralama suçundan para cezası verdi. Ünlü sanatçı meğer bu yüzden boşanma davası açmış.

Bu olaydan sonra Neco’nun 1 yıl boyunca eşi İdil Erge’ye psikolojik şiddet uygulayarak tehdit ettiği iddia edildi. Bu duruma daha fazla dayanamayan İdil Erke, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Olayın mahkemeye taşınmasının ardından savcılık kararıyla şarkıcı Neco’ya 3 ay daha evden uzaklaştırma cezası verildi. Neco’nun eşi idil Erge ile aynı evde kalmayı sürdürüyor. Ayrı odalarda yaşayan çift boşanmaya çalışıyor. Neco'nun bu süreçte İdil Erke'den haksız maddi talep de bulunduğu da iddia ediliyor.

Neco’nun eşi İdil Erge kimdir?

Edremitli zengin bir ailenin kızı olan İdil Erge, bir seramik şirketinin ortaklarından biri. Yaşamını Bodrum’da sürdüren İdil Erge, 33 yıllık eşi Oya German'dan ayrılan Neco ile 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. Neco, ikinci kez nikâh masasına oturmadan önce , ''60 yaşında bir sevgi yakalamışım. Daha kaç yıl yaşayacağımı da bilemiyorum. Bunun keyfini sürmek istiyorum'' açıklamasını yapmıştı. Kendisinden 25 yaş büyük olan Neco ile 10 yıllık evliliğini noktalama kararı alan İdil Erge, bu evlilikten 2 çocuk sahibi oldu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar