Nilgün Bodur’un şiddet gördüğü eski sevgilisi Gökhan kimdir?

Son zamanlarda ünlüler arasında yaşanan şiddet olayları durulmak bilmiyor. Ahmet Kural-Sıla olayında sonra Nilgün Bodur’da eski sevgilisinden şiddet gördüğünü açıkladı. Nilgün Bodur’un şiddet gördüğü eski sevgilisi Gökhan kimdir?

Nilgün Bodur’un şiddet gördüğü eski sevgilisi Gökhan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
7 Kasım 2018 Çarşamba 11:45

Ahmet Kural’ın Sıla’ya uyguladığı iddia edilen şiddet olayından sonra ünlülerin şiddet gördüğü itirafları devam ediyor.  Nilgün Bodur katıldığı televizyon programında eski sevgilisinden şiddet gördüğünü gözyaşları içinde açıkladı. Nilgün Bodur, katıldığı programda eski sevgilisinden şiddet gördüğünü anlatarak gözyaşlarına boğuldu. Bodur, konu hakkında sessiz kalmayarak 6 ay koruma kararı aldırdığını söyledi. Bu açıklamanın ardından Nilgün Bodur’un şiddet gördüğü eski sevgilisinin kim olduğu araştırılmaya başladı. Nilgün Bodur’un şiddet gördüğü eski sevgilisi Gökhan bey kimdir?

Nilgün Bodur şiddet mi gördü?

Nilgün Bodur, bir televizyon programına konuk oldu. Sıla-Ahmet Kural olayını değerlendiren Nilgün Bodur, kendisinin de eski sevgilisinden şiddet gördüğünü ve 6 ay uzaklaştırma kararı çıkarttığını ifade etti.  Gözyaşları içinde konuşan Nilgün Bodur, şunları söyledi: "Olayları Türkiye'de yaşadığım için ülkeyi terk etmek istedim. Ben programa bu konuları konuşmak için geldiğimi ve bu fotoğraflarımın yayınlanacağını bilmiyordum. Ajitasyon ve duygu sömürüsü yapan biri değilim, özür dilerim. Ben aşk kadınıyım aşık olduğum kişiden bunu görmek çok acı. Affetmeyeceğinizi bildiğiniz ve hayaller kurduğunuz ilişkinin böyle olması da çok acı. Umarım eski sevgilim ve benzerlerine gündemde olanlar ders olur. Yaptıktan sonra pişman oluyorlar. Şu anda sosyal medya sayesinde hayal gibi bir hayat yaşıyorum. Bu konuyla ilgili 2 aydır ilk defa ağlıyorum. Ben şiddet gördükten sonra ağzımın içindeki yarayla iki saat sahne alarak insanları güldürmeye çalıştım. Ben bunu hak edecek kadar ne yapmış olabilirim."

Nilgün Bodur'un eski sevgilisi kimdir?

İkilinin fotoğraflarının yayınlanması üzerine Nilgün Bodur’un eski sevgilisi Gökhan Bey canlı yayın bağlandı. İddiaları kabul etmeyen Gökhan Bey, Nilgün Bodur’u reklam yapmakla suçladı. İş adamı olan Gökhan Bey’in 2 kız -1 oğlan olmak üzere üç çocuğu var.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar