Murat Başoğlu kimdir, intihar mı etti, sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz dönemlerde yeğeni Burcu Başoğlu ile ortalığı ayağa kaldıran görüntülerle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Peki ya Murat Başoğlu kimdir, intihar mı etti, sağlık durumu nasıl?

Murat Başoğlu kimdir, intihar mı etti, sağlık durumu nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
3 Eylül 2018 Pazartesi 12:14

Yeğeni Burcu Başoğlu ile ilişki yaşadığı haberleriyle uzun bir süre gündemden düşmeyen Murat Başoğlu’nun intihar girişiminde bulunduğu konuşuluyor. Peki ya intihar girişiminde bulunduğu doğru mu? Detaylar haberimizde.

Murat Başoğlu İntihar mı Etti?

Yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Programda, hastaneye kaldırılan Başoğlu'nun tedavisinin sürdüğü belirtildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu‘nun ruh sağlığının iyi olmadığı öğrenildi.

Murat Başoğlu'ndan İntihar Açıklaması

Bu haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

Yeğeni İle Çıkan Haberler İçin Ne Dedi?

Skandal fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı. Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek’ten tek celsede boşanmıştı. Murat Başoğlu skandal olayın ardından evini satıp yurt-dışına gitmek istemiş ancak mahkeme davanın karar bağlanmasına kadar Başoğlu'nun yurt-dışına çıkmasına izin vermemişti.

Murat Başoğlu Kimdir?

Murat Başoğlu, 1968 yılında İzmir‘de doğmuştur.17 yaşından itibaren Mankenlik yaparken, 10 yıl podyumlardan sonra ekranlara transfer olan ve 5 sene televizyonda da yaptığı başarılı işlerle adından söz ettirdi. Murat Başoğlu televizyonda ilk iş olarak 1996 yılında Şebnem Dönmez ile “Sabah Şekerleri” programını sundu. 1997 yılında Şebnem Dönmez ile “Görevimiz Tehlike” adlı yarışma programını sundu. 2012 yılında “Bir milyon Canlı Para” adlı yarışma programını sundu. Murat Başoğlu 2003 yılında televizyonculuğu bırakıp “Biyer Reklam Ajansı”nı kurdu. Daha sonra tasarım ofisi de kurarak işlerini genişletti. Takkunya, Bobblehead ve Cartoonbox gibi markalar adı altında hediyelik eşya ve hayata keyif veren ürünler tasarlıyor.1.83 boyunda, 73 kilo, 2008 yılından beri spor yapıyor ve vücut çalışıyor.

Fit bir vücuda sahip olmak isteyen Murat Başoğlu, 2012 yılında Men’s Health dergisine üstü çıplak resmi ile kapak oldu. Murat Başoğlu 8 Haziran 2012‘de Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programının 1. Sezonunun sunuculuğunu yaptı. Murat Başoğlu 2013 yılının başında yenisi başlayan ve TV8 ekranlarında gösterilen “Bir Fikrin mi Var?” adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. Murat Başoğlu, 2003 yılında Hande Bermek ile evlendi. Can adında bir oğlu vardır.2013 yılında jüri koltuğunda, Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin Ve Demet Akbağ‘ın olduğu “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programını Murat Başoğlu sundu. 24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı Star TV’de başlayan ve Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim ile birlikte jüri üyeliği yaptığı “Benzemez Kimse Sana” programının sunuculuğunu Murat Başoğlu yapmaya başladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar