Muhteşem İkili dizisinin Mert Barca'sı İbrahim Çelikkol kimdir?

Muhteşem İkili dizisinin Mert Barca'sı İbrahim Çelikkol kimdir? Sorusu İstanbul'un en iyi komiserlerinin ortak bir düşmanlarına karşı birlikte savaşmalarını konu alan dizinin fragmanları sonrası merak konusu oldu. İşte Muhteşem İkili dizisinin Mert Barca'sı İbrahim Çelikkol kimdir? Sorunun cevabı...

Muhteşem İkili dizisinin Mert Barca'sı İbrahim Çelikkol kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:11

Muhteşem İkili dizisinin Mert Barca'sı İbrahim Çelikkol kimdir? Sorusu biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiserleri Mert Barca ve Mustafa Kerim Can'ın yıllardır birbirlerinden uzk durmaya çalışsalar da bir operasyon için birlikte çalışmak zorunda kalmaları ve bu operasyonda ortak bir düman edindikleri için birlikte savaşmak zorunda kalmalarını konu alan dizinin yayın tarihinin yakınlaşması ile birlikte merak konusu oldu. Muhteşem İkili dizisinin Mert Barca'sı İbrahim Çelikkol kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel, Öykü Karayel, Engin Şenkan, Zafer Algöz, Eren Hacısalihoğlu, Bora Koçak, Sabahattin Yakut, Özbek Kaplan, Alper Baytekin, Gökay Müftüoğlu, Onur Ayçelik, Su Demirel, Fatih Odabaş, Erden Alkan, Alptekin Ertürk gibi usta isimler yer alıyor. işte Muhteşem İkili dizisinin Mert Barca'sı İbrahim Çelikkol kimdir? Sorusunun yanıtı...

Mert Barca (İbrahim Çelikkol)

Mert Barca ya da emniyette tanındığı ismi ile Barca, Anadolu Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Oldukça yakışıklı ama bir o kadar da dış görünüşünü önemsemeyen bir adam. Geçmişte ona düzenlenen bir suikastta karısını ve doğmamış bebeğini kaybetmiş. Karısının ve çocuğunun katili bulunmamış. Organize şubeden emekli babası dışında kimsesi yok. İşi ve karısının intikamı her şeyi.

Muhteşem ikili oyuncuları ve konusu

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

25.05.2017 tarihinde Mihre Mutlu ile evlenmiştir.

Filmografisi 

2008 Pars: Narkoterör Şamil Baturay Dizi 
2009 M.A.T. Sinan Atalay Dizi 
2010 Keskin Bıçak Mithat Dizi 
2010 2011 Karadağlar Gül Ali Karadağ Dizi 
2012 Fetih 1453 Ulubatlı Hasan Film 
2011-2012 İffet Cemil Özdemir Dizi 
2013-2014 Merhamet Fırat Kazan Dizi 
2014 Sadece Sen Ali Film 
2014 Reaksiyon Oğuz Dizi 
2016 Seddülbahir 32 Saat Mehmet Çavuş Dizi 
2016 Kördüğüm Ali Nejat Karasu Dizi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar