için kaldı

Miraç Dişli kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?

Miraç Dişli kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram? Elazığ’da meydana gelen depremde birçok kişi hayatını kaybetti. Hayatının kaybeden isimlerden biri de Enkazdan sağ olarak çıkarılan ve götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden Miraç Dişli. Peki Miraç Dişli kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?

Miraç Dişli kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?
Son Güncelleme: 25 Ocak 2020 Cumartesi 13:15
25 Ocak 2020 Cumartesi 11:17

Miraç Dişli kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı? Türkiye dün akşam Elazığ’da meydana gelen depremle sarsıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'da incelemelerde bulundu. AFAD ekipleri enkaz altında kalan isimleri kurtarmaya çalışıyor. Birçok kişinin hayatının kaybettiği depremde, binden fazla da yaralı bulunuyor. Hayatını kaybeden isimlerden biri de deprem anında enkaz altında kalan ve sağ olarak kurtarılan daha sonra ise götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden Miraç Dişli oldu. Peki Miraç Dişli kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram? Sizler için araştırdık.

 Miraç Dişli kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?

Miraç Dişli, Elazığı, Gezin beldesindeki Tılhem Caddesi’ndeki altı katlı Mavi Göl Apartmanı‘nın enkazında kaldı. Miraç Dişli ile birlikte babası Meriç Dişli ve altı aylık hamile annesi Pınar Dişli de enkaz altında kaldı.

12 yaşındaki Miraç Dişli ve ailesi enkaz altından sağ kurtarıldı. Miraç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Anne ve baba Dişlilerin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Meriç Dişli hakkında detaylı bir bilgi yok

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar