Metin Şentürk'ün Nusret'in karşısına açtığı Kanatçı Dayı mekanıyla ilgili bilgiler

Metin Şentürk'ün Posta gazetesine röportaj vermesiyle Metin Şentürk Nusret'in karşısına kanatçı mı açtı? sorusu ve Metin Şentürk'ün Nusret'in karşısına açtığı Kanatçı Dayı mekanıyla ilgili bilgiler gündem oldu. İşte Metin Şentürk'ün Kanatçı Dayı mekanı nerede? sorusunun yanıtı

Metin Şentürk'ün Nusret'in karşısına açtığı Kanatçı Dayı mekanıyla ilgili bilgiler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
18 Kasım 2018 Pazar 13:25

Metin Şentürk Nusret'in karşısına kanatçı mı açtı? Metin Şentürk'ün Nusret'in karşısına açtığı Kanatçı Dayı mekanıyla ilgili bilgiler Posta gazetesine verdiği röportaj ile gündem oldu. Metin Şentürk'ün Kanatçı Dayı adlı mekanı nerede? sorusunun yanıtına da haberimizde ulaşabilirsiniz. Metin Şentürk yaptığı açıklamalarla hem hüzünlendirirken hem güldürüyor. Metin Şentürk açtığı mekanla ağzımızın tadını yerine getireceğe benziyor. İşte Metin Şentürk Nusret'in karşısına kanatçı mı açtı? Metin Şentürk'ün Kanatçı Dayı adlı mekanı nerede? Metin Şentürk'ün Nusret'in karşısına açtığı Kanatçı Dayı mekanıyla ilgili bilgiler 

Metin Şentürk Nusret'in karşısına kanatçı mı açtı?

Metin Şentürk Kanatçı Dayı adlı mekanıyla ilgili ''Hayatın kendisi risk değil mi? Bazen, çok zor görünen zamanlar en avantajlı fırsatlar olabiliyor. Riski seven çayı içer. Keşke hiç kimse kepenk indirmese. Ama “Batacağım” diye düşünerek de işten kaçmak saçma.'' yanıtını verdi. 

Metin Şentürk: Kanat Etiler için avam gibi görülebilir.

Etiler'de kanatçı dükkanı açmasıyla ilgili ''Kanat Etiler için avam gibi görülebiliyor. Ama aslında biz bir eksiği tamamladık. Burada insanların “Hadi kanat yemeye gidelim” diyebilecekleri bir mekân yoktu. Biz de “Kanatçı açalım” dedik. İnsanları kanatlandırmak istedik. Bakarsınız hep beraber kanatlanırız.'' ifadelerini kullandı. 

Metin Şentürk Nusret'in karşısına kanatçı mı açtı? sorusuna ise '' Nusret beni karşısına almasın! Herkes yerini bilecek. Nusret işinde çok önemli bir sanatçı ve fenomen. O bir başarı hikâyesidir. Ama ben kimsenin karşısında olmaktan çekinmem. Çünkü iyi bir şey yapıyorum. Nusret’te zaten kanat yok. Hem de bizim fiyatlarımız Etiler’e göre çok çok uygun.'' ifadelerini kullandı. 

Metin Şentürk'ün açtığı Kanatçı Dayı adlı mekan nerede? Kanatçı Dayı adres

Kanatçı Dayı
Bu lezzet uçurur!
Adres: Etiler Mah. Nispetiye Cad. Bebek Yokuşu Sok. G2 Etiler, İstanbul
Tel: 02122874747
Mail: info@kanatcidayi.com
www.kanatcidayi.com
Metin Şentürk Kanatçı Dayı nerede?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar