Meltem Alan Taşbaş kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi

Meltem Alan Taşbaş kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi | Yemekteyiz programının bu haftaki konuklarından biri de Meltan Alan Taşbaş oldu. Peki Meltem Alan Taşbaş kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık.

Meltem Alan Taşbaş kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Mart 2019 Pazartesi 16:36

Meltem Alan Taşbaş kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi | Yemekteyiz programının bu haftaki konuklarından biri de Meltan Alan Taşbaş oldu. Peki Meltem Alan Taşbaş kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık. Geniş bilgi için detaylar haberimizde.

Meltem Alan Taşbaş kimdir?

Meltem Alan Taşbaş 3 buçuk yıllık evli. Bir çocuk annesi. Bugüne kadar birçok restoranda çalışmış. Anne olduktan sonra mesleğine ara vermiş. Daha önceki yarışmada 3. Olan yarışması Mastercheft’te de marifeti ve yemekleri ile en çok konuşulan kişilerden biri oldu ve yarı finale kadar çıkmıştır.  

Asıl ve tam adı Meltem Alan Taşbaş. Master Şef Meltam 1986 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra  aşçı oldu. Bugün 32 yaşında olan genç ve yetenekli aşçını mesleki kariyeri 2 aşamadan ibarettir.

Master Şef Meltem aslen İstanbulludur. Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Özel yaşantısında evli olan Master Şef Meltem’in 1 oğlu bulunmaktadır.  Mesleki kariyer yolculuğu evlikten önce ve sonrası şeklinde bilinmektedir.

Master Şef Meltem evlenmeden önce çeşitli restoranlarda aşçılık yapmaya başladı. Ancak evlendikten sonra aşçılık mesleğine ara verdi. Hatta veda etmiştir.

Daha sonra TV8 televizyonunda yayınlanan “Yemekteyiz” programına başvurdu ve yarışmaya katıldı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar