için kaldı

Esra Aydoğdu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Esra Aydoğdu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Yemekteyiz programının sempatik sunucularından Esra Aydoğdu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? soruları merak konusu oldu.

Esra Aydoğdu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Mart 2019 Pazartesi 16:20

Esra Aydoğdu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Yemekteyiz programının sempatik sunucularından Esra Aydoğdu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? soruları merak konusu oldu. Detayları haberimizde.

Esra Aydoğdu kimdir?

Esra Aydoğdu 42 yaşında işletmeci 19 yaşında oğlu var. 16 yaşında ikizleri var. Spor akademisi mezu olan yıllarca basketbol oynamış milli bir sporcudur. Daha önce katıldığı yemekteyiz yarışmasında birinci oldu. Daha sonra katıldığı masterchef’te hem baskın karakteri hem de elinin marifetiyle en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

MasterChef yarışması ile adını duyuran Esra Aydoğdu, bu hafta ekrana gelecek olan Yemekteyiz yarışmasında hünerlerini bir kez daha sergileyecek. İddialı yarışmacılar arasında yer alan Esra Aydoğdu, sporcu kimliği ile tanınıyor. Peki Esra Aydoğdu kimdir?

Esra Aydoğdu bu hafta Yemekteyiz yarışmasında hünerlerini sergilemek için sabırsızlanıyor. MasterChef yarışması ile adını duyuran Esra Aydoğdu MasterChef'te yarıştığı arkadaşları ile bu kez de Yemekteyiz yarışmasında kozlarını paylaşacak. Peki Esra Aydoğdu kaç yaşında?

Esra Aydoğdu daha önce katıldığı MasterChef, Gardırop Savaşları gibi programlar ile adını duyuran Esra Aydoğdu 41 yaşında ve Beden Eğitimi Öğretmenliği yapıyor. Master Chef Esra Instagram hesabı üzerinden kendini Sporcu,Antrenör,Eğitmen olarak tanımlıyor. Müzik, Tasarım, Dekorasyon ve Yemek ise başlıca hobileri olarak belirtmiş.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar