Mehmet Sur kim, kaç yaşında, nereli, lokantası nerede?

Mehmet Sur kim, kaç yaşında, nereli, lokantası nerede? Masterchef yarışmasında sempatik tavırlarıyla izleyenleri kendine hayran bırakan yarışmacının bilgileri merak konusu oldu. Peki Mehmet Sur kim, kaç yaşında, nereli, lokantası nerede?

Mehmet Sur kim, kaç yaşında, nereli, lokantası nerede?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Mart 2019 Pazartesi 17:12

Mehmet Sur kim, kaç yaşında, nereli, lokantası nerede? Masterchef yarışmasında sempatik tavırlarıyla izleyenleri kendine hayran bırakan yarışmacının bilgileri merak konusu oldu. Peki Mehmet Sur kim, kaç yaşında, nereli, lokantası nerede? sorularının yanıtları haberimizde.

Mehmet Sur kim, kaç yaşında?

Mehmet Sur kim, kaç yaşında? detayları haberimizde. Mehmet Sur evli ve 4 çocuk babası . Daha önce farklı işletmelerde çalışan Mehmet Sur şu an kendi kurduğu lokantasını işletiyor. Yemekteyiz yarışmasında birinci olarak bitiren yarışmacı Masterchef yarışmasında sempatik tavırlarıyla izleyicilerin büyük beğenisi kazanmıştı.

Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Sur, 39 yaşında. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı, özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restoranlarda komilik yaparak mesleğe başladı. Et konularında uzman olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda mutfak şefliğine kadar kariyerini tamamladı. 

Mehmet Sur'un İstanbul Fatih'te büyük bir ocakbaşı restoranı bulunuyor. Yine İstanbul'da bir sakatat dükkanına da sahip olan Mehmet Sur, MasterChef'e katıldıktan sonra iş hayatında atılım yaptı. Yarışmayla tanınmanın getirisini kâra dönüştüren Mehmut Sur, Adapazarı'nda yeni bir ocakbaşı restoran daha açtı. sosyal medya hesabında sık sık ailesiyle ilgili paylaşımlarda da bulunan Mehmet Sur, MasterChef yarışmasından hemen önce TV8'in bir diğer yemek yarışması Yemekteyiz'e katılmış, masada yumrukla soğan kırması uzun süre konuşulmuştu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar