Medipol Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı izle - Medipol Başakşehir Sivasspor bedava izle

Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı izle - Medipol Başakşehir Sivasspor bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 14. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı izle - Başakşehir Sivasspor izle bilgilerini sizler için derledik.

Medipol Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı izle - Medipol Başakşehir Sivasspor bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
1 Aralık 2018 Cumartesi 14:00

Medipol Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı izle - Medipol Başakşehir Sivasspor bedava izle, Medipol Başakşehir Sivasspor maçı hangi kanalda? bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 14. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Medipol Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı izle - Medipol Başakşehir Sivasspor bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Hüseyin Göçek yönetecek. İşte Medipol Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı izle - Medipol Başakşehir Sivasspor bedava izle bilgileri...

Medipol Başakşehir Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Medipol Başakşehir Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında lider Medipol Başakşehir, sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon tek yenilgisi bulanan ve en yakın rakibiyle arasında 5 puan fark bulunan Başakşehir Sivasspor'u yenerek aradaki farkı korumak istiyor. Son 3 haftadır yenilmeyen ve çıkışa geçen Sivasspor ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı, hakem Alper Ulusoy yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak

Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Clichy, Epureanu, Manuel da Costa, Junior Caiçara, Arda Turan, Gökhan İnler, Visca, Mossoro, Napoleoni, Riad Bajic,

Sivasspor: Sivasspor: Togahan, Ziya, Mattias, David Braz, Paul Papp, Hakan Arslan, Carl Medjani, Emre Kilinc, Gabriel Torje, Robinho, Arouna Kone

Medipol Başakşehir Sivasspor maçı Justin Tv izle

Medipol Başakşehir Sivasspor şifresiz canlı bedava izle

Konyaspor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Konyaspor Alanyaspor bedava izle

Medipol Başakşehir Sivasspor maçı hakemi

Medipol Başakşehir Sivasspor maçını hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Hakan Ceylan görev alacak.

13 haftada 9 galibiyet

Turuncu-lacivertliler, geride kalan 13 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi sonucu elde ettiği 30 puanla zirvede yer alırken, Sivas temsilcisi ise 3 galibiyet, 6 beraberlik, 4 yenilgiyle 15 puan topladı ve kendine 12. sırada yer buldu. 

Ligde 21. randevu 

Başakşehir ile Sivasspor, daha önce ligde 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda İstanbul ekibinin 10, Sivasspor'un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 4 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda turuncu-lacivertlilerin attığı 30 gole Sivassapor da 25 golle karşılık verdi. 

Başakşehir 11 maçtır kaybetmiyor 

Abdullah Avcı'nın takımı, Süper Lig'de 11 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini sezonun 2. haftasında Kasımpaşa deplasmanında 2-1'lik skorla alan turuncu-lacivertliler, söz konusu karşılaşmadan sonra 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı. 

Medipol Başakşehir Sivasspor maçında sakatlar ve cezalılar

Medipol Başakşehir’de sakatlıkları süren Eljero Elia ve Alparslan Erdem bu maçta forma giyemeyecek. Turuncu-lacivertli ekipte sarı kart cezalıları İrfan Can Kahveci ile Manuel da Costa da Demir Grup Sivasspor müsabakasında takımındaki yerini alamayacak. Sarı kart cezası sona eren Mahmut Tekdemir ise bu mücadelede forma giyebilecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar