Masterchef Ekin’in kardeşi kim, kaç yaşında, Insagramı, nereli?

Masterchef Ekin’in kardeşi kim, kaç yaşında, Insagramı, nereli? sorusu bu akşam ekrana gelen yeni bölüm ile araştırılmaya başlandı, Masterchef Ekin’in kardeşi kim, kaç yaşında, Insagramı, nereli? Detaylar haberimizde…

Masterchef Ekin’in kardeşi kim, kaç yaşında, Insagramı, nereli?
Son Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 08:54
17 Aralık 2019 Salı 16:25

Masterchef Ekin’in kardeşi kim, kaç yaşında, Insagramı, nereli? Masterchef yarışmasına çıkması ile çok araştırıldı.  Yarışmada oldukça iyi bir performans sergileyen Masterchef Ekin bu sefer kardeşi ile ter döktü. 5 kişinin kaldığı yarışmada bu hafta bir kişi daha elenecek. Yeni bölümde yarışmacılar aileleri ile yarışacak. Masterchef Ekin de kardeşi iye birincilik için ter dökecek. Masterchef Ekin’in kardeşi kim, kaç yaşında, Insagramı, nereli? Sizler için araştırdık

Masterchef Ekin’in kardeşi kim, kaç yaşında, Insagramı, nereli?

Masterchef Ekin, yarışmada ilk beşe kalan yarışmacılardan biri. Yeni bölümde Ekin kardeşi ile birincilik için mücadele edecek. Masterchef Ekin’ kardeşinin adı Nezihe Ulaş, yaşı 23 Instagram sayfasına @neziheulas adresinden ulaşabilirsiniz. Ekin’in kardeşi hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor.

Masterchef Ekin kaç yaşında, nereli, kim, Instagramı ne?

Masterchef Türkiye’nin yarışmacıları arasında yerini alan ve yarışma performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ekin Eylem Ulaş, 1988 doğumludur. Boğa burcu olan ve 12 yıldır aşçılık yapan Masterchef Ekin, son 1 yıldır da Executive Chef olarak çalışıyor. Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Masterchef Ekin, basketbol ve yüzme sporu ile ilgileniyor.

Masterchef Ekin aslen Elazığlıdır. Ekin Eylem Ulaş Bursa doğumludur. 1 abisi ve 1 kız kardeşi bulunan Masterchef Ekin, şu ana kadar 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezdiğini kaydediyor. 31 yaşında olan Masterchef Ekin, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar