Masterchef Cemre anneannesi kim, kaç yaşında, nereli?

Masterchef Cemre anneannesi kim, kaç yaşında nereli? sorusu bu akşam ekrana gelen yeni bölüm ile araştırılmaya başlandı, Peki Masterchef Cemre anneannesi kim, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

Masterchef Cemre anneannesi kim, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 15:57
17 Aralık 2019 Salı 15:19

Masterchef Cemre anneannesi kim, kaç yaşında nereli? Masterchef yarışmasına çıkması ile çok araştırıldı. Masterchef Cemre yarışma boyunca sürekli anneannesinden bahsetmişti. Yeni bölümde aileleri ile yarışacak olan Masterchef adaylarının aileleri merak edildi. Bunlardan biri de Masterhef Cemre’nin anneannesi. Peki Masterchef Cemre anneannesi kim, kaç yaşında, nereli? sizler için araştırdık.

Masterchef Cemre anneannesi kim, kaç yaşında, nereli?

Masterchef Cemre yarışma boyunca anneannesinden bahsetti. Cemre kendisine birçok şeyi anneannesinin öğrettiğini söylemişti. Masterchef yarışmacıları bu sefer aileleriyle yarışacak. Bu yarışmada Cemre de yarışma boyunca söz ettiği anneannesi ile ter dökecek.

Cemre uyanık’ın anneannesinin adı Rahime. Kaç yaşında ve nereli oluğunu öğrendiğimizde sizlerle paylaşacagız.

Masterchef Cemre kimdir?

27 yaşında olan Cemre Uyanık, MasterChef Türkiye'ye İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi. MasterChef Türkiye'nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazanmıştı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar