Leke Murat gerçekten sağır mı? Leke dizisi murat (Kerim Tuna Kaba) instagram

Leke Murat gerçekten sağır mı? Her salı Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinin küçük oyuncusu Murat'ın gerçekten sağır olup olmadığı merak ediliyor. Peki ama Leke Murat gerçekten sağır mı? İşte Leke dizisi Murat'ı canlandıran Kerim Tuna Kaba'nın instagramı!

Leke Murat gerçekten sağır mı? 	Leke dizisi murat (Kerim Tuna Kaba) instagram
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
14 Mayıs 2019 Salı 09:41

Leke Murat gerçekten sağır mı? Leke dizisi murat (Kerim Tuna Kaba) instagram bilgileri her salı merak edilen konulardan. Kanal D'nin Leke dizisi beklenmedik bir başarıyla reyting listelerinde yükselmeye devam ediyor. Haberimizde Leke Murat gerçekten sağır mı? Leke dizisi murat (Kerim Tuna Kaba) instagram ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. İşte Leke Murat gerçekten sağır mı? Leke dizisi murat (Kerim Tuna Kaba) instagram ile ilgili bilgiler.

Leke Murat gerçekten sağır mı?

Leke dizisinde Yasemin ve Murat kardeşlerin hayatı konu ediliyor. Murat işitme engelli bir çocuktur. Murat karakterini canlandıran ise Kerim Tuna Kaba'dır. Kerim Tuna Kaba gerçekte sağır değildir. Yani Murat karakterinin rolü gereği Tuna Kaba işitme engelli rolü yapmaktadır. 

İşte Murat'ın konuştuğu anlar
https://www.instagram.com/p/BfG09hqAcgS/

Leke dizisi murat (Kerim Tuna Kaba) instagram

Leke dizisinin Murat karakterini canlandıran Kerim Tuna Kaba'nın instagram hesabında 167 gönderi, 10 bin takipçi ve 127 takip ettiği kişi bulunmaktadır. 

https://www.instagram.com/kerimtunakaba/?hl=tr

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar