Leke dizisi Murat'ın gerçek adı ne? Murat'ın hastalığı ne? Kerim tuna kaba instagram

Kerim Tuna Kaba instagram! Leke dizisi her salı Kanal D'de ekrana geliyor. İlk bölümüyle tartışma yaratan leke dizisinin çocuk oyuncusu Murat merak edilmektedir. Leke dizisi Murat'ın gerçek adı ne? Kerim Tuna Kaba kimdir? soruları haberimizde! İşte Leke dizisi Murat'ın hastalığı ile ilgili bilgiler.

leke oyuncular
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
23 Nisan 2019 Salı 13:10

Leke dizisi Murat'ın gerçek adı ne? Murat'ın hastalığı ne? Kerim tuna kaba instagram ile ilgili bilgiler en çok merak edilenler arasında. Leke dizisi her salı günü Kanal D'de ekrana gelmektedir. Peki ama Leke dizisi Murat'ın gerçek adı nedir? Leke dizisi Murat'ın hastalığı nedir? Kerim Tuna Kaba'nın instagram adresi nedir? sorularının yanıtları. 

Leke dizisi Murat'ın gerçek adı ne?

Leke dizisindeki Murat'ı Kerim Tuna Kaba canlandırmaktadır. Yani Leke dizisinde Murat'ın gerçek adı Kerim Tuna Kaba'dır. Murat 9 yaşında doğuştan işitme engelli bir çocuktur. Yasemin’in kardeşi olan Murat ablası ile yetiştirme yurdunda kalır. Murat için yeni bir tedavi vardır artık duyabilecektir ama ameliyat için çok para gerekmektedir.

Murat'ın hastalığı ne? Kerim tuna kaba instagram

Murat'ın işitme kaybı problemi vardır. 9 yaşında olan Kerim Tuna Kaba Oreo Reklamı ve Siyah Beyaz Aşk dizisinde oyunculuk deneyimi yaşamıştır. 2009 doğumludur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar