Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti, Demir'i neden seçmedi?

Kızım dizisinin 15. bölümü sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Peki ama Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti, Demir'i neden seçmedi? Kızım dizisinde Öykü 28 Aralık 2018 akşamının en çok konuşulan ismi oldu. İşte Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti? yanıtı.

Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti, Demir'i neden seçmedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
9 Şubat 2019 Cumartesi 10:02

Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti, Demir'i neden seçmedi? sorusu Kızım dizisinin 15. bölümünde gündeme geldi. Peki ama Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti, Demir'i neden seçmedi? İşte Azonceoldu ekibi olarak Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti, Demir'i neden seçmedi? sorusunun yanıtını sizler için derledik. 

Kızım dizisinde Öykü neden annesi Asu'yu seçti?

Kızım dizisinin 15. bölümünde Öykü'nün mahkemede verdiği yanıt gündem oldu. Hakimin annenle mi yaşamak istiyorsun, babanla mı? sorusuna Öykü'nün annesini seçmesi babası Demir'e büyük şok yaşattı. Asu da böyle bir yanıt beklemiyordu. Peki ama Öykü neden annesini seçti? Öykü'nün annesini seçmesinin en büyük nedenlerinden biri annesine içten içe ısınıyor olması. Öykü diğer arkadaşları gibi annesiyle sıkı fıkı bir hayat yaşamayı içten içe istiyordur. Hangi çocuk istemez ki?Peki ama Öykü neden babası Demir'i seçmedi?

Öykü Demir'i neden seçmedi?

Öykü babası Demir'i iki nedenden dolayı seçmemiş olabilir. Birinci neden babasının hayatını düzene soktuğu gibi annesinin de hayatını düzene sokmak istemesinden kaynaklanıyor olabilir. İkinci neden ise Öykü'nün babasına DNA testi yaptırdığı için kırgın ve kızgın olması. Üçünkü neden olarak ise sosyal medya kullanıcıları Demir'in DNA sonucunu yırttığı kağıdı Öykü'nün birleştirip gerçek sonucu gördüğü yönünde. Peki ama Demir'in DNA sonucu ne çıktı?

Öykü neden annesini seçti?

Öykü mahkeme öncesi Cemal ile görüşmüştür. Cemal, ''Eğer babanı seçersen babanın başına çok kötü şeyler gelir, ona yazık olur. Konuştuklarımızı babana söylersen, baban bana vurduğu için aldığım darp raporunu karakola söylerim, içeri attırırım.'' demiştir. Cemal Öykü'yü ''Eğer babanı seviyorsan Asu'yu seçeceksin'' diye tehdit etmiştir. 



Demir'in DNA sonucu ne çıktı?

Demir'in DNA sonucu açıklanmadı fakat Öykü'nün annesini seçmesinden kaynaklı sosyal medyada acaba Öykü DNA sonucunda babasının başka biri olduğunu mu gördü? sorusunu akıllara getirdi. Önümüzdeki bölümlerde hepsi yanıt bulacak. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar