Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı? Kızım dizisi Öykü kimin kızı? Öykü'nün gerçek babası kim?

TV8'de yayınlanan Kızım dizisinin 13. bölümünde işler iyice kızışacak. Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı? Kızım dizisi Öykü kimin kızı? sorusu gündeme geldi. İşte Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı? Kızım dizisi Öykü kimin kızı? yanıtı.

Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı? Kızım dizisi Öykü kimin kızı? Öykü'nün gerçek babası kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
29 Aralık 2018 Cumartesi 10:25

Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı? Kızım dizisi Öykü kimin kızı? sorusu Kızım dizisinin 13. bölüm fragmanıyla gündeme geldi. Haberimizde Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı? Kızım dizisi Öykü kimin kızı? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. İşte Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı? Kızım dizisi Öykü kimin kızı? yanıtı. 

Öykü Demir'in kızı mı Cemal'in kızı mı?

Kızım dizisini izleyenler geçen her hafta merak ettiği şüpheleri araştırıyor. Kızım dizisinde çözülmemiş pek çok gelişme var. 13. bölümde Kızım dizisinde yeni bir iddia ortaya atılıyor. Öykü kimin kızı? sorusu 13. bölümün gündemine oturacak. Dizinin 1. ve 2. bölümlerinde izleyiciler bu konu hakkında şüphelenmişti ama Demir ve Öykü'nün baba kız sevgisi soruları unutturmuştu. Peki ama Öykü kimin kızı? Öykü Demir'in mi Cemal'in mi kızı?

Kızım dizisi Öykü kimin kızı?

Öykü Demir'in mi Cemal'in mi kızı? sorusu Kızım dizisinin 13. bölümünde gündeme gelecek. Öykü ve Demir'in baba kız ilişkisine herkes gıpta ederken Cemal ve Asu yeni bir iddia ortaya atacak. Cemal Öykü'ye babasının Demir olmadığını söyler. Peki ama Öykü kimin kızı? Demir'in kafasında da soru işaretleri oluşmuştur. Çünkü Demir mahkemeye DNA testi sonucu sunmamıştır.
Oyku'nun gercek babası kim

 

ÖYKÜ'NÜN GERÇEK BABASI KİM?



Kızım 13. bölüm fragmanı izle


 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar