için kaldı

Kızım 13. bölüm ne oldu?

Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm tek parça izle. Öykü Cemal'in mi Demir'in mi kızı? Öykü kimin kızı? sorusu Kızım 13. bölümde yanıt bulur.Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm tek parça izle bilgilerini sizler için derledik. İşte Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm reklamsız izle bilgileri

Kızım 13. bölüm ne oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Aralık 2018 Perşembe 17:22

Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm tek parça izle. Öykü geçen bölümde annesinde kalmaya gitmiştir. Annesi ile yüzleşecektir. Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm tek parça izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.Öykü’yü Demir’den geri almak isteyen Asu velayet davasına yönelik çalışmalara başlamıştır.  Cemal ise Öykü ve Candan'ın aklına girmeye çalışmaktadır. İzleyiciler bu özeti okuyunca Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm tek parça izle gibi bilgileri daha çok merak ediyor. İşte Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm tek parça izle bilgileri...

Kızım 13. Bölüm 1. Fragmanı
Öykü kimin kızı? 

Baba kızın geçte olsa bir birlerini bulmasını ve her geçen gün büyüyen bir tutam sevgiyle birbirine bağlanmasını konu edinen dizide; Öykü, annesi Asu hakkında oluşan duygularını dile getiriyor. Pamuk prenses rolündeki oyunuyla herkesi mest eden Öykü, oyun gereği uyanması gerekirken uyanamıyor. Sahneye koşan Demir, baygın halde yatan kızını kucağına alıyor.

KIZIM 13. SON BÖLÜM BLUTV için tıklayınız. 

Kızım 13. Bölüm 2. Fragmanı

Öykü hastaneye kaldırılıyor.

Kızım dizisi 13. bölüm izlemek tıklayınız

Kızım 13. Bölüm 3. Fragmanı

Öykü kimin kızı? sorusu 13. bölümü karıştıracak. Kızım dizisini izlemek için sarı bölgeye tıklayınız. 


Kızım 13. bölüm için tıkla

 




Kızım 13. bölüm izle - Kızım son bölüm tek parça izle

Kızım dizisi konusu

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir.

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir.

Tüm bu tesadüflerle hayatın biraraya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Kızım dizisi oyuncuları

Beren Gökyıldız (Öykü)

Kızım 8. bölüm izle - Kızım son bölüm izle

Kızım dizisi başrol oyuncularından olan Beren Gökyıldız dizi de küçük kız çocuğu Öykü rolünde. Ama bu kızın bir hastalığı var. Babası ile yaşayan ve annesini bilmeyen Öykü’nün en değerli varlığı babasıdır. Öykü’nün hastalığı unutkanlık hastalığıdır. Bazı zamanlar herkesi unutur bir süre sonra yeniden hatırlayabilir. Fragmanda da babası Öykü’nün yanına geldiğinde babasını hatırlamıyordu ve siz kimsiniz diyordu. Bir süre yolda yürüdükten sonra arkasına dönüp baktığında babasını tekrar hatırladı.

2009 yılında dünyaya gelen ekranların minik yıldızı Beren Gökyıldız, İlköğretim düzeyinde eğitimine devam etmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi ile edinen Beren, sergilediği performans ile herkesin beğenisini kazanmıştır. Çocuklardan oluşan kadrosu ile komedi skeçlerine yer veren program Güldüy Güldüy Show'da yer almıştır. 2017 yılına gelindiğinde Cansu Dere, Vahide Perçin ve Gonca Vuslateri gibi başarılı isimlerin yer aldığı Anne dizisinde başrol oynamıştır. Ekranların en genç yeteneklerinden biri olan Beren Gökyıldız, TV9 ekranlarında yayınlanacak olan Kızım adlı projede Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolü paylaşacaktır.

Buğra Gülsoy (Demir)

Kızım 8. bölüm izle - Kızım son bölüm izle

22 Şubat 1992’de Ankara’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Gülsoy, 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşadı. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yaptı. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri ve Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür.

Derviş Zaim’in Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet karakterini, Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizisinde ise Vural karakterini canlandırdı. Bu dizi ile ünlü olan başarılı aktör sonra ise Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaştı. Oyuncu Burcu Kara ile 2011 yazında evlendi fakat çift, 2012’de boşandı. 2015’te Aşk Yeniden adlı dizide Özge Özpirinçci ile başrolde yer aldı. 2016’da ise Gupse Özay ve Eda Ece ile birlikte komedi filmi Görümce’de rol aldı.

Leyla Lydia Tuğutlu​ (Candan Hoşgör)

Kızım 8. bölüm izle - Kızım son bölüm izle

29 Ekim 1999 Berlin doğumlu Türk model ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ilkokula Türkiye’de başladıktan sonra konservatuar eğitimine yarı zamanlı olarak devam etti. Müzik ve keman eğitimi aldığı dönemde bir model ajansında çalışmaya başlayan Leyla Lydia Tuğutlu konservatuarı bırakarak mankenlik yapmaya başladı.Halen İstanbul Üniversitesinde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir.

2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülen Leyla Lydia Tuğutlu Miss Turkey 2009 Güzellik Yarışmasında birinci oldu.Es-Es , Kirli Beyaz,Karadayı dizilerinde yer alan güzel oyuncu sinema sektöründe de seyircinin karşısına çıkmıştır; Günce ve onun ardından Engin Günaydın ile başrollerini paylaştığı İçimde ki Ses filminde rol almıştır...

Tugay Mercan (Uğur)

Kızım 8. bölüm izle - Kızım son bölüm izle

Lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı ve Haliç Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk okudu. Konservatuvar da öğrenci olduğu yıllar da Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyunculuk yapmaya başladı. Mezun olduktan sonra da bu kurumda çalışmaya devam etti. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra dizi filmlerde de rol alan Mercan "Suskunlar adlı TV dizisinde canlandırdığı Zeki karakteri ile tanındı. Asla Vazgeçmem, Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan ve Kayıtdışı gibi dizilerde rol aldı.

Serhat Teoman

Kızım 8. bölüm izle - Kızım son bölüm izle

4 haziran 1993 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk ana sanat dalını bitirmiştir. Yüksek lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünde yapmıştır. İlk televizyon deneyimi başrollerini Buğra Gülsoy ve Kıvanç tatlıtuğ’un oynadığı Kuzey Güney dizisi olmuştur. Dizide Burak Çatalcalı rolüne hayat vermiştir. Daha sonra Bugünün Saraylısı, Bir Hayalim Var, Acil Servis ve Acil Aşk Aranıyor dizilerinde rol almıştır.

Sinem Ünsal

Kızım 8. bölüm izle - Kızım son bölüm izle

1993 yılı İzmir doğumlu olan Sinem Ünsal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunudur. Özel olarak oyunculuk eğitimleri alan Ünsal, şimdiye dek 2 rolde seyirci karşısına çıkmıştır. 2017 yılında Çoban Yıldızı adlı dizinin kadrosunda yer almıştır. Siyah-Beyaz Aşk dizisinde Ferhat karakterinin kardeşi Gülsüm rolünü canlandırmıştır.

Suna Selen

Kızım 8. bölüm izle - Kızım son bölüm izle

1 Temmuz 1939 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Atatürk Kız Lisesi’ni bitirdikten sonra Beşiktaş Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Yeni 50 Türk lirasının arka yüzündeki Fatma Aliye Hanım, Suna Selen’in anneannesidir. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filminde canlandırdığı kötü kraliçe rolü ile izleyicilerin hafızasına kazınmıştır. Zincirbozan filminde Rahşan Ecevit’i canlandıran Suna Selen, birçok sinema filmi ve dizide rol almıştır. Kendisi son olarak New York’da Beş Minare, Kara Murat Mora’nın Ateşi ve Devrimden Sonra adlı sinema filminde oynamıştır. Oyunculuk kariyerine Hayat Devam Ediyor adlı dizi film ile devam etmiştir. Suna Selen, Münir Özkul ile 6 yılı evli olmak üzere 14 yıl beraber yaşadılar, bu evlilikten Güner Özkul (d. 1 Şubat 1966) adında bir kızı olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

nesrin vural En beğenilen yorum
son iki bölümde sürekli fragman izliyoruz. son iki bölümün tamamını neden yayınlamıyorsunuz. 12. ve 13. bölümleri internetten full izlemek istiyorum.
aynur
bben de 13.14.15 nici bölümleri tek parca izlemek istiyorum....ama izleyemiyorum
Alain
Acun iflas ediyomus o yuzden acil paraya ihtiyaci varmis . bundan bole dizileri para odiyerek izlicekmisiz malum bosadigi karilara yuklu miktarda nafaka oduyormus.o derece yane.....