Kim Milyoner Olmak İster’de ikinci soruda elenen yarışmacı

Dün akşam ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına katılan İmren Çapanoğlu kolay kabul edilecek bir soruya yanlış cevap vererek 2.soruda elendi.

Kim Milyoner Olmak İster’de ikinci soruda elenen yarışmacı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
26 Haziran 2018 Salı 16:15

Pazartesi ve Cumartesi akşamları ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster programının her bölümünü değişik yarışmacılar dahil oluyor. Dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde yarışmacı olarak koltuğa oturan İmren Çapanoğlu kolay sayılabilecek bir soruya yanlış cevabı vererek 2.soruda elenmiş oldu.

'Hangisi, Fast Food restoranlarında sıkça sorulan sorudur?' sorusu Kim Milyoner Olmak İster'de bir yarışmacıya soruldu. Şıklar ise şu şekildeydi;

A.Ara sıcak olarak ne alırdınız?

B.Ne vereyim abime?

C.Büyük seçim ister misiniz?

D.Ortaya ne yaptırayım?

Doğru cevabın “Büyük seçim ister misiniz?” olması gerekirken yarışmacı B seçeneğinde yer alan “Ne vereyim abime?” cevabını tercih etti ve 2.soruda elendi.

İmren Çapanoğlu Kimdir?

İskenderun Teknik Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümünden mezun olan 30 yaşındaki yarışmacımız İmren Çapanoğlu, iki çocuk annesi. On beş yıl babasının işi sebebiyle Arabistan’da yaşayan İmren Hanım, altı yıldır Türkiye’de yaşıyor. Solist olarak çalışan yarışmacımız, yakında albüm çıkaracak. İmren Hanım, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı çocuklarının eğitim hayatı için kullanmak istiyor.

Kim Milyoner Olmak İster’de Nasıl Yarışılıyor?

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül sizin oluyor. 12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL kazanma şansı yakalıyorsunuz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar