Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir? Sorusu 9 Eylül Pazar günü başlayacak olan dizinin ilk bölümüne sayılı günler kala merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
3 Eylül 2018 Pazartesi 14:05

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir? Sorusu Hayatı boyunca ailesini bir araya toplayamayan ve hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçiren Hulusi'nin ölümü ile Miras olarak bıraktığı bu eski evin aileyi birarada tutup tutamayacağını konu alan dizinin seyircisi ile buluşmasına sayılı günler kala diziseverler tarafından merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 1986 Yılında Bulgaristan’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İşte Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir? Sorusunun yanıtı...

UFUK HANDIRI (DENİZ CELİLOĞLU)

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Ufuk Handırı Deniz Celiloğlu Kimdir?

Hulusi’nin en küçük oğludur. Günümüz de kırklı yaşlarındadır. Evin en küçük çocuğu olduğu için her korunmuş kollanmış abilerinin gölgesinde anne babasının kayırması ile büyümüştür. Doksanlı yıllara gelindiğinde mahalleden arkadaşı olan Ayşe’ye aşık olmuş birbirlerine kavuşmak için gün saydıkları bir yola girilmiştir. Fakat bu aşkın önünde Ayşe’nin babası engel olmuş ve kızının istemediği bir evlilik yapmasına sebep olmuştur. Bunu öğrenen Ufuk sevdiği kadının düğününü basmış sarhoş bir şekilde olay çıkarmıştır. Hulusi’nin tokatı ile sonlanan bu hadise Ufuk’un da evden ayrılmasına sebep olmuştur.

Ufuk mühendislik fakültesinde öğrenciyken radikal bir karar verip okulu bırakmış ve konservatuarda tiyatro okumayı seçmiştir. Önceleri bu konuyu babasından gizlemiş daha sonra da yediği tokat yüzünden babası ile arasına giren soğukluk bu konuyu tartışmalarına fırsat bile vermemiştir.

Ufuk yıllar sonra hayalindeki oyunculuk mesleğini yapmış ama hayal ettiği gibi, bu meslek de ona mutluluk getirmemiştir. Mesleğini kutsal görmekte ama hala bir düzen kuramamaktadır.

Aslında hayata karşı mutsuzluğu yıllar öncesi yaşadığı aşk acısını hala unutamamış olmasındandır. Ayşe evlenmiş bir de çocuğu olmuş ama Ufuk içinde hala alev alev yanmaktadır. Aradan yıllar geçse de, Ufuk Ayşe’den başka kimseyi sevmemiştir. Babasının vefatı ile mahalleye tekrar döndüğünde Ayşe ile karşılaşır.

Deniz Celiloğlu Kimdir, Kaç Yaşında?

1986 Yılında Bulgaristan’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyununda, dizide ve sinema filminde rol aldı. Şu anda aynı zamanda Oyun Atölyesi’nde Kral Lear adlı oyunda rol almaktadır. Deniz Celiloğlu, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Ufuk Handırı karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar