Kasımpaşa Göztepe canlı izle - Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle

Kasımpaşa Göztepe canlı izle, Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 8. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. BKasımpaşa Göztepe canlı izle, Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Kasımpaşa Göztepe canlı izle - Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
5 Ekim 2018 Cuma 10:00

Kasımpaşa Göztepe canlı izle, Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle bilgileri bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 8. hafta açılış maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Kasımpaşa Göztepe canlı izle, Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. İşte Kasımpaşa Göztepe canlı izle, Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle bilgileri...

Kasımpaşa Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa Göztepe maçı 5 Ekim Cuma günü 20.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka, İlhan (Özgür), Eduok, Trezeguet, Diagne

Göztepe: Beto- Gassama, Titi, Reis, Traore, Alpaslan, Borges, Castro, Yasin, Tayfur (Halil), Jarome

Kasımpaşa Göztepe şifresiz canlı izle

Kasımpaşa Göztepe canlı izle - Kasımpaşa Göztepe şifresiz izle

Kasımpaşa Göztepe maçı hakemi

Kasımpaşa Göztepe maçını hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Hakan Yemişken ve Mehmet Cem Hanoğlu üstlenecek.

Süper Lig'de 11. randevu

Süper Lig'de Kasımpaşa ile 11. kez karşılaşacak Göztepe, daha önceki 10 müsabakada 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

İstanbul'daki 5 karşılaşmada galibiyeti bulunmayan sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda sahadan 4 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrıldı.

Mustafa Denizli yönetiminde ilk maç

Kasımpaşa'da Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından Mustafa Denizli ile 1 yıllık anlaşmaya varıldı. Kariyerinde ilk kez Kasımpaşa'yı çalıştıracak olan Denizli, lacivert-beyazlı takımın başında ilk sınavını Göztepe maçında verecek.

Denizli'nin yolu yine Göztepe'yle kesişti

2016-2017 sezonu Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Eskişehirspor'a penaltı atışları sonucunda üstünlük kuran Göztepe, adını Süper Lig'e yazdırmıştı.

Eskişehirspor'dan sonra başka bir takımda görev yapmayan Denizli, Kasımpaşa'nın başında ilk maçına Göztepe karşısında çıkacak.

Paşa'da tek eksik

Kasımpaşa, sarı-kırmızılılar karşısına kadrosunda tek eksikle çıkacak. Paşa'da sakatlığı devam eden İsveçli futbolcu Abdul Rahman Khalili, Göztepe maçı kadrosunda yer alamayacak. İlk hafta Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyette büyük pay sahibi olan 26 yaşındaki futbolcunun yerine Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin David Pavelka'ya forma şansı tanıması bekleniyor.

Göz Göz'de son durum

Ligde son 3 haftada Kayserispor'u 2-0, Trabzonspor'u 2-1 ve Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Göztepe, Kasımpaşa karşısında üst üste 4. galibiyet için mücadele edecek.

Kasımpaşa ile Göztepe arasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Göztepe'de sakatlığı bulunan Halil Akbunar'ın durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. Kerem Atakan Kesgin ve Kadu'nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar