Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle

Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle bilgileri Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Juventus Valencia Az TV İdman TV Justin Tv ve Periscope canlı izle linkleri haberimizde. Juventus Valencia şifresiz canlı izle

Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
27 Kasım 2018 Salı 19:13

Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle bilgileri bilgileri Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın Türkiye'de yayınlanacağı kanal henüz açıklanmış değil. İşte Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle bilgileri...

Juventus Valencia maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Cristiano Ronaldo'lu Juventus Valencia ile Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. hafta maçında karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibini 2-0 mağlup eden ve liderliğini sürdürmek istiyen İtalyan devi Valencia'yı bir kez daha yenmenin hesaplarını yapıyor. Grupta 5 puanı bulunan Valencia ise Juve deplasmanında sürpriz peşinde olacak. Juventus - Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Allianz Stadı'nda bu akşam saat 23:00'te başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Juventus Valencia şifresiz canlı izle! Juventus Valencia maçını şifresiz ve ücretsiz izlemek için kanallar var mı? Juventus Valencia maçını Az TV İdman Tv CBC SPORT canlı izleme linki haberimizde. İki takım arasındaki bu önemli mücadeleyi İngiliz hakem William Collum yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Juventus: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro, Cuadrado, Bentancur, Pjanic, Matuidi, Dybala, Ronaldo

Valencia: Neto, Wass, Paulista, Garay, Gaya, Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes, Moreno, Batshuayi

Juventus Valencia Az TV şifresiz canlı izle.

Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle

Juventus Valencia İdman TV şifresiz canlı izle

Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle

Juventus Valencia beIN Sports şifresiz canlı izle

Juventus Valencia şifresiz canlı izle - Juventus Valencia ücretsiz bedava izle

Juventus Valencia maçı hakemi

Juventus Valencia maçının hakemi Felix Brych. Mark Borsch ve Stefan Lupp'ın yardımcı hakem olacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Markus Hacker olacak.

Juventus'ta son durum

Ev sahibi ekipte sakatlıkları bulunan Bernardeschi, Emre Cani Spinazzola ve Khedira Valencia karşısında takımlarını yalnız bırakacak. Valencia’da ise adalesinde problem bulunan Garay ile diz ardı sakatlığı bulunan Cheryshev sahada yer almayacak. Son 15 karşılaşmasında Manchester United mağlubiyeti ve Genoa beraberliği dışında puan kaybı bulunmayan Juventus başarılı sonuçlarını devam ettirmek için sahada olacak.

Juventus Valencia sakatlar ve cezalılar

Juventus'ta Emre Can ve Sami Khedira ile Spinazzola sakatlıkları nedeniyle oynamayacak. Federico Bernardeschi'nin durumu ise maç saatinde netleşecek. 

Valencia'da Denis Cheryshev ve Cristiano Piccini'nin durumları ise belirsiz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar