Itır Esen Acun Ilıcalı arasındaki yaş farkı - Aşk mı yaşıyorlar - kimdir?

Acun Ilıcalı Itır Esen ile fotoğrafının çıkması üzerine sosyal medyada Itır Esen Acun Ilıcalı sevgili mi, kaç yaşında kimdir? sorusu gündeme geldi. İşte Itır Esen Acun Ilıcalı arasındaki yaş farkı - Aşk mı yaşıyorlar - kimdir? yanıtı.

Itır Esen Acun Ilıcalı arasındaki yaş farkı - Aşk mı yaşıyorlar - kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
11 Ocak 2019 Cuma 12:41

Itır Esen Acun Ilıcalı arasındaki yaş farkı - Aşk mı yaşıyorlar - kimdir? soruları Snob Magazin tarafından ortaya atıldı. Peki ama Itır Esen Acun Ilıcalı sevgili mi, kaç yaşında kimdir, görüntüleri? Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ndan boşanmasının ardından Deren Talu haberi gündeme düşmüştü, bu iddialar yalanlanmıştı. İşte Itır Esen Acun Ilıcalı sevgili mi, kaç yaşında kimdir, görüntüleri? sorusunun yanıtı. 

Itır Esen Acun Ilıcalı sevgili mi?

Acun Ilıcalı'nın, Itır Esen ile aşk yaşadığı iddialarının ortaya çıkmasının ardından gözlerin çevrildiği Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından konuyla ilgili manidar bir fotoğraf yayınladı. 2017 Miss Turkey Türkiye güzeli Itır Esen ile Acun Ilıcalı arasında aşk dedikodusu magazin gündemine bomba gibi düştü. Kendisinden bir çocuğu olan Şeyma Subaşı ile geçtiğimiz aylarda tel celsede boşanın Acun Ilıcalı ile Itır Esen'in aşk yaşadıları, baş başa yemek yedikleri ve yurtdışında tatil yaptıkları iddia edildi. Vakitsiz Horoz'un haberine göre; İkilinin Bağdat Caddesi'nde bir restoranda görüldükleri, birlikte tiyatroya gittikleri son olarak da Dubai'de kısa bir tatil yaptıkları iddia ediliyor.

Itır Esen Acun Ilıcalı arasındaki yaş farkı ne?

Itır Esen henüz 20 yaşında. Acun Ilıcalı ise 49 yaşındadır. Yani Itır Esen ve Acun Ilıcalı arasındaki yaş farkı tam tamına 29. 

Itır Esen Acun Ilıcalı görüntüleri

Itır Esen ve Acun Ilıcalı'nın aşk yaşadığı iddiaları bu fotoğrafla belgelendi diye söylentiler var. İşte o fotoğraf...
Itır Esen Acun Ilıcalı arasındaki yaş farkı ne?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar