Instagram froze ne demek?

Sosyal medya uygulamaları arasında kuşkusuz en popüler olanı Instagram’da yeni bir sorun yaşandı. Twitter’da paylaşılan Instagram froze sorunu ne demek, nasıl çözülür?

Instagram froze ne demek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
6 Eylül 2018 Perşembe 13:38

Twitter gündeminde yer alan konulardan biri de Instagram froze oldu. Peki ya bu konu başlığı neden açıldı?

Instagram froze ne demek?

Froze kelimesinin anlamı donmak. Yani kullanıcılar Instagram hesaplarının donduğunu belirtiyor. Instagram froze ne anlama geldiğini yazımızda yer vermeye çalıştık. Instagram kullanıcıları Twitter’da gündem olan Instagram froze başlığı ile Intagram hesaplarının donduğunu belirtiyor. Bu sorun genel bir sorun olduğunu gösteriyor. Ancak sadece sizin hesabınızda olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Instagram froze neden olur, nasıl çözülür?

En son kurmuş olduğunuz Instagram 3.parti uygulamaları buna neden olabilir. Instagram beni kim engellemiş, takip etme tarzı uygulamalar Instagram ile bağlantılı olabileceği için Instagram uygulamasının yavaşlamasına neden olabilir. Instagram uygulaması ile beraber arka planda film, müzik çalar veya oyun varsa bu Instagram uygulamasının yavaşlamasına neden olabilir. Instagram’ın son güncellemesi ile donma olayları ortaya çıkmış ise Google’a “Instagram apk” yazın ve en son sürümden önceki bir sürümü apk olarak cihazınıza yükleyin.Son olarak telefonunuzdan Ayarlar > Uygulamalar > Tümü kısmına gidin ve burada yer alan Instagram uygulamasının ayrıntılarına giriş yapın. Instagram depolama kısmından Önbelleği temizle işlemi yapınız.

Telefonda Instagram donuyorsa;

-Instagram uygulaması zarar görmüş olabilir.

-Instagram sürümü sizin kullandığınız telefonda sorun çıkartıyor olabilir.

-Telefonunuzun belleği yetersiz kalıyor olabilir.

-Yüklemiş olduğunuz bir program Instagram’ın düzgün çalışmasını engelliyor olabilir.

-Instagram takipçi, hile programları sorun çıkartıyor olabilir.

-Telefonda yüklü antivirüs / anti-malware programları kaldırın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar