Halka Cihangir Tepeli Eren Karabulut'un oğlu mu? Cihangir kimin oğlu?

Halka Cihangir Tepeli Eren Karabulut'un oğlu mu? Cihangir kimin oğlu? sorusu Halka dizisinin ilk bölümüyle gündeme geldi. Haberimizde Halka dizisindeki karmaşıklığı çözebilirsiniz.

Halka Cihangir Tepeli Eren Karabulut'un oğlu mu? Cihangir kimin oğlu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 16:49

Halka Cihangir Tepeli Eren Karabulut'un oğlu mu? Cihangir kimin oğlu? sorusu Halka dizisinin ilk bölümüyle gündeme geldi. Halka dizisinde Cihangir kimin oğlu?

Cihangir Tepeli kimin oğlu?

Cihangir Tepeli, İlhan Tepeli'nin oğludur. Ama dizinin ilk bölümünde Cihangir Tepeli'ye bir cd ulaştı. Bu cd ya da dvd içeriği olarak Cihangir'i derin düşüncelere sokmuştur. Cihangir'e ulaşan DVD'de Cihangir'in babasının İlhan Tepeli olmadığı söyleniyordu. Bu durumda Cihangir'in babası kim? Cihangir'in gerçek babası kim çıkacak? soruları izleyicinin dizi final yapana kadar en büyük merakı olacaktır. 

Cihangir Tepeli Eren Karabulut'un oğlu mu?

Cihangir Tepeli'nin Eren Karabulut'un oğlu olduğu büyük bir iddia. Fakat dizideki puzzle parçalarını birleştirince Cihangir'in aslında Eren Karabulut'un oğlu iddiası güçleniyor. Cihangir kobay olarak kullanılıyor olabilir. İlhan Tepeli'nin gerçek oğlu ise aşağıdaki haberin içerisindedir. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar