için kaldı

Halka dizisi Cihangir ve Kaan kardeş mi, aralarındaki bağ ne?

TRT 1'de salı günleri yayınlanan Halka adlı dizi 1. bölümüyle birçok soruyu da akıllara getirdi. İlk bölümünün yayınlanmasıyla birlikte Halka dizisi Cihangir ve Kaan kardeş mi, aralarındaki bağ ne? sorusu gündeme geldi. İşte Halka dizisinde Cihangir ve Kaan'ın ortak noktası.

Halka dizisi Cihangir ve Kaan kardeş mi, aralarındaki bağ ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 15:49

Halka dizisi Cihangir ve Kaan kardeş mi, aralarındaki bağ ne? sorusu TRT 1'de Halka dizisinin 1. bölümüyle gündeme geldi. Serkan Çayoğlu'nun Cihangir Tepeli, Kaan Yıldırım'ın Kaan Karabulut olduğu dizinin ilk bölümünde Cihangir ve Kaan kardeş mi? sorusu gündeme geldi. İşte Halka dizisi Cihangir ve Kaan kardeş mi, aralarındaki bağ ne? sorusunun yanıtı. 

Halka dizisi Cihangir ve Kaan kardeş mi?

Halka dizisinde Cihangir ve Kaan Kardeş mi sorusunun yanıtı en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Kaan ve Cihangir'in ilginç bir öyküsü vardı. Kaan Karabulut hapisten yeni çıkmaktadır. Cihangir ise öz annesiyle değil. Bakıcısıyla büyümektedir. Cihangir ile Kaan'ın hikayeside aslında birbirine çok benzemektedir. Kaan hapisten elinde bir paketle çıkar. Cihangir'e de aynı paket ulaşmıştır. Paketler birbirine benzemektedir. İkisi de birbirine bu paketi göndermiş olabilir. Fakat burada ilginç bir yer daha vardır, Kaan ile Cihangir'in ortak bir bağlantısı var. Ortak bir yaşamışlığı. Cihangir ve Kaan'ın kardeş olabilme ihtimalleri elbette ki var ve bu da önümüzdeki bölümlerde çıkabilir. 

Cihangir ve Kaan'ın aralarındaki bağ ne?

Cihangir ve Kaan'ın aralarındaki bağ muhtemelen Halka çetesinden kaynaklı bir durum. Halka çetesi üyeleri de olabilir Halka çetesinin zarar verdiği çocuklarda olabilir. Eğer halka çetesi üyesi çocuklarsa da hayatları maf olmuş demektir, halka çetesinin zarar verdiği çocuklarsa da yine hayatları maf olmuş demektir. İkisinin ortak noktası tamamıyla halka çetesidir. Belki bir ihtimal aynı annenin evladı da olmuş olabilir. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Mergen En beğenilen yorum
Kaan Karabulut kımın oğlu