SPOİLER | Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü?

Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü? Hakan İstanbul Muhafızı dizisinin ikinci sezonu yayımlanmasının ardından kısa süre içinde binlerce kişi tarafından izlendi. Diziyi izlemeye vakti olmayan en çok merak ettiği sorulardan biri de Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü?

SPOİLER | Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
30 Nisan 2019 Salı 13:48

Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü? Hakan İstanbul Muhafızı dizisinin ikinci sezonu yayımlanmasının ardından kısa süre içinde binlerce kişi tarafından izlendi. Diziyi izlemeye vakti olmayan en çok merak ettiği sorulardan biri de Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü? detayları haberimizde.

Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü?

Hakan İstanbul Muhafız dizisinin ikin sezonu büyük bir heyecanla izleyicinin karşısına çıktı. Güzelliğiyle ve dizinin birinci sezonunda gösterdiği performansıyla bütün gözleri üzerine çeken Leyla'nın akıbeti merak konusu oldu. Peki Hakan Muhafız Leyla öldü mü, kim öldürdü? 8 bölüm oluşan dizinin ikinci sezonunda Leyla, Zeynep tarafından öldürülüyor.  

Dizinin birinci sezonun son sahnesinde Leyla, ölümsüz Faysal tarafından vurularak öldürüyor ve tekrar canlanması için Faysal'ın kanı içirilerek hayata geri döndürülüyor. Faysal'ın kanını içmesinden dolayı Leyla'nın zihin kontrolü ölümsüzlere geçiyor. Leyla'nın kontrol etmesi sonucunda Hakan Muhafız'a saldırılması sonucunda Zeynep tarafından tılsımlı hancerle öldürüldü. Ölümsüzlerin kanından içtiği için Zeynep de ölümsüz olmuştur.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar