Yüzleşme'nin Gonca'sı gerçekte kim? Özge Akdeniz instagramı ne? Gonca kaç yaşında?

Yüzleşme Kanal D'nin sevilen dizileri arasına girmesi bekleniyor. Özge Akdeniz'in oynadığı diziler tecavüz sahnesiyle gündeme geldi. Peki ama Yüzleşme'nin Gonca'sı kimdir? Yüzleşme'deki Gonca'nın gerçek adı ve yaşı nedir? Yüzleşme Gonca Özge Akdeniz'in instagramı ne? sorularının yanıtı haberde.

Yüzleşme'nin Gonca'sı gerçekte kim? Özge Akdeniz instagramı ne? Gonca kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
16 Şubat 2019 Cumartesi 09:44

Yüzleşme'nin Gonca'sının gerçek adı nedir? Özge Akdeniz'in instagramı ne? Gonca kaç yaşındadır? soruları Yüzleşme'nin fragmanlarıyla birlikte gündeme gelmiştir. Yüzleşme Kanal D'nin oyuncu kadrosuyla da değerli dizileri arasına girecek. Uğur Yücel, Engin Akyürek, Hande Doğandemir'in başrollerinde yer aldığı Yüzleşme ile ilgili merak edilen Gonca'nın bilgileri. 

Gonca kimdir?

Gonca; Fikret Kalenderoğlu'nun biricik kızıdır. Bir gece duş alırken tecavüze uğramıştır. Hayallerinin çalındığını dile getiren Gonca, ölüme terk edilmiştir.Tecavüze uğradığı geceden sonra Kalender kasabasını terk etmiştir. Fakat yıllar sonra külerinden doğarak geri dönecektir. 

Özge Akdeniz kimdir?

1997 yılında Edirne’de dünyaya gözlerini açmıştır. Şuanda daha 22 yaşında olan güzel oyuncu Özge Akdeniz 54 kg ve 168cm boyundadır.Kanal D’nin günlük dizisi Hıçkırık’ta Gonca karakterine hayta vermesi ile ünlenen Özge Akdeniz son olarak Show TV’de yayınlanan ve kısa sürede final yapan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi kadrosunda yer almış ve Hande isimli bir karaktere hayat vermiştir. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk dersleri alan Özge Akdeniz . İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi öğrencisidir.

Yüzleşme Gonca'nın instagramı ne?

Yüzleşme Gonca güzelliğiyle merak edildi. İşte Azonceoldu ekibi olarak Yüzleşme Gonca'nın instagram hesabına ulaştık.

Özge Akdeniz'in instagram adresi

Özge Akdeniz'in instagram adresine ulaşmak için alttaki fotoğrafa tıklayabilirsiniz. 

Özge Akdeniz'in instagram hesabı için tıklayınız.

https://www.instagram.com/ozgeeakdeniz/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar