FPK Sistemi nedir, FPK Sistemi güvenli mi, Fuzul Ev nedir, Fuzul ev avantajları neler?

Televizyonda sıkça karşılaştığımız reklamlardan birisi de FPK Sistemi reklamları. Peki FPK Sistemi nediri FPK Sistemi güvenilir mi, Fuzul Ev nedir, Fuzul Ev'in avantajları nelerdir? gibi sorular da reklamların sıklıkla ekranlarda dönmesiyle konut almayı düşünenler tarafından merak ediliyor...

FPK Sistemi nedir, FPK Sistemi güvenli mi, Fuzul Ev nedir, Fuzul ev avantajları neler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
14 Aralık 2018 Cuma 14:57

FPK Sistemi son zamanlarda televizyon ekranlarında Zahide Yetiş 'in yer aldığı reklam kampanyası ile adından oldukça fazla söz ettiriyor. Ülkemizde özellikle yeni evlenecek çiftlerin en büyük hayali bir an önce ev sahibi olmak. Kira fiyatlarının özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya gibi el yaktığı büyükşehirlerde tüketiciler kira ödemektense ev sahibi olmayı tercih ediyor, ev sahibi olmanın yollarını arayan tüketicilere de bankalardan, devlet kuruluşlarından ve özel sektörden art arda kampanyalar geliyor. 

Özellikle enflasyonla topyekün mücadele kampanyası çerçevesinde bazı bankalar da konut kredisinde faizleri oldukça düşürdüler. Bankaların faiz indirimi hamlesi dahi yüksek faizler için bir kesim tüketiciye yeterli gelmedi. Özellikle dar gelirli tüketiciler faizsiz, peşinatsız ev almanın yollarını arıyor. Özel sektör de piyasının talebini karşılacak bir oluşumla konut sahibi olmayı planlayanların karşısına çıkıyor. Zahide Yetiş'in ye aldığı FPK (Fuzul Ev) sistemi reklamları da tam olarak bu dönemde televizyonlarda sıklıkla dönmeye başladı. FPK Sistemi tüketicilere Faizsiz, Peşinatsız ev sahibi olma tahhüdü sunuyor. Peki FPK Sistemi nedir? FPK sistemi güvenilir mi? FPK Sisteminin avantajları neler? Fuzul Ev nedir, kimin avantajları neler? gibi sorular gündeme gelmeye başladı. Tüketicilerin FPK Sistemi hakkındaki soruların tamamını bu makalemizde sizler için yanıtlayacağız.

FPK Sistemi Nedir, FPK Sisteminin avantajları neler?

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz ev alma sistemi olan FPK (Fuzul Ev) sistemi Türkiye'nin istediğiniz yerinden Faizsiz, peşinatsız, kredisiz ev sahibi olmanızı sağlıyor. En az 500 lira alt sınır taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olmak için FPK Sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. 

Çeşitli gelir gruplarına göre planlamalar olan FPK, FuzulEv sistemine dahil olan kişiler sıraları geldiğinde Türkiye'nin istedikleri bir yerinden ev sahibi olabiliyorlar. 

FPK Sistemi nasıl çalışır?

1-) Alınacak olan konutun fiyatını birlikte belirleyip sonraki süreçte kaç taksitte ödeneceği planlanıyor.

2-) Konut sahibi olmak isteyen kişilerden oluşan "FPK ev alma sistemine" dahil olunuyor.

3-) Noter huzurunda belirlenen sırayla her ay yüzlerce aile konut sahibi oluyor.

4-) Taksitler bittiğinde sıra hala size gelmemişse FuzulEv yine de aileleri konut sahibi yapıyor. Kalan taksitler de evinizde otururken ödenebiliyor.

Fuzul Evin Avantajları nelerdir?

Fuzulev yani FPK Sisteminin en önemli avantajı isminden de anlaşılacağı gibi Faizsiz, kredisiz, peşinatsız ev sahibi olma şansını sizlere sunuyor olmasıdır.

FPK Sistemi ile Eminevim'in farkı nedir?

Eminevim ile FPK Sisteminin mantık olarak pek bir farkı yoktur. Sadece her iki firma da birbirinden farklı kampanyalar sunabiliyor. Faizsiz, peşinatsız, kredisiz ev sahibi olmak üzerine kurulan sistemler Eminevim, FuzulEv, Birevim gibi markalarla tüketiciye hizmet vermektedir. 

FPK Sistemi Saadet Zinciri mi?

FPK Sistemi, FuzulEv Eminevim gibi sistemler bir saadet zinciri değildir. Özel sektör kuruluşu olan bu markalar imece usulü toplanan paralarla ve kura veya sıra sistemi ile projeye dahil olan kişilerin ev sahibi olmasını sağlamakta. 

FPK (Fuzulev) Sistemi Hakkında Yorumlar

Kampanya hakkında olumsuz çok fazla yorum yer almasa da azonceoldu  olarak biz tüketicilere imza attıkları tüm taahüd belgelerini itina ile okumalarını, gerekiyorsa sisteme bir avukatın gözetimi ve danışmanlığı ile dahil olmalarını öneriyoruz. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar