Filiz Tekin olayı nerede gerçekleşti? Filiz Tekin neden öldü? Filiz Tekin kimdir?

Eşi tarafından 'bakımsızsın' diyerek darp edildikten sonra hastaneye kaldırılan ve tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Filiz Tekin Türkiye’nin gündemine oturdu. Peki Filiz Tekin olayı nerede gerçekleşti? Filiz Tekin neden öldü? Filiz Tekin kimdir?

Filiz Tekin olayı nerede gerçekleşti? Filiz Tekin neden öldü? Filiz Tekin kimdir?
Son Güncelleme: 16 Aralık 2019 Pazartesi 12:12
16 Aralık 2019 Pazartesi 12:07

Eşi tarafından öldüresiye dövülüp günlerce bir odada tutulduğu iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 2 çocuk annesi kadın, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Peki Filiz Tekin olayı nerede gerçekleşti? Filiz Tekin neden öldürüldü? Filiz Tekin kimdir? Tüm merak edilenler detaylarıyla haberimizde…

Filiz Tekin olayı nerede gerçekleşti?

İzmir'in Ödemiş ilçesinde eşi tarafından darp edildiği öne sürülen 38 yaşındaki kadın, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Kadının organları bağışlandı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan Filiz Tekin'in, gece geç saatlerde beyin ölümü gerçekleşti. Kadının organları, yakınlarınca bağışlanırken, sabaha karşı iki böbreği, karaciğeri ve korneaları 5 hastaya nakledildi. Cenaze de, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Filiz Tekin neden öldü? Filiz Tekin Kimdir?

İddiaya göre, Ödemiş'te tarlalarda çalışan ve sık sık eşi tarafından şiddet gören 2 çocuk annesi Filiz Tekin (38), geçen Cuma günü eşi İ.T. tarafından şiddete maruz kaldı ve günlerce bir odada tutuldu. Kız kardeşleri Tekin'in durumunu haber alarak onu Ege Üniversitesi Hastanesine götürdü. Olayın ardından gözaltına alınan koca İ.T. ise sevk edildiği Ödemiş Adliyesinde tutuklandı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan ayrıca omuriliğinde de 3 santimetre kırık olduğu saptanan ve travma sonucu menenjit geçiren Tekin, yapılan müdahalelere rağmen dün gece hayatını kaybetti. Filiz Tekin'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan teslim alındı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar