Fenerbahçe Kasımpaşa Periscope canlı izle | FB, Kasımpaşa maçı Justin TV İNTERNETTEN ŞİFRESİZ izle

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope yayınlanacak mı? Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve FB Kasımpaşa maçını internetten canlı izle linki burada yer alıyor.

Fenerbahçe Kasımpaşa Periscope canlı izle | FB, Kasımpaşa maçı Justin TV İNTERNETTEN ŞİFRESİZ izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
3 Aralık 2018 Pazartesi 18:00

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope yayınlanacak mı? Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve FB Kasımpaşa maçını internetten canlı izle linki burada yer alıyor.  Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve Fenerbahçe Kasımpaşa maçını internetten canlı izle linki, Fenerbahçe Kasımpaşa justin tv linki merak ediliyor. İşte merakla beklenen maça dair bütün detaylar...

Fenerbahçe Kasımpaşa maçının muhtemel 11’i

Fenerbahçe: Harun, Isla, Skertel, Neustadter, Hasan Ali, Elmas, Jailson, Benzia, Valbuena, Frey, Oğuz Kaan,

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Ben Youssef, Özgür, Josue, Pavelka, Tarkan, Eduok, Trezeguet, Diagne

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope izle... Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope şifresiz izle, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı şifresiz izle, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı internetten canlı izle Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik sorumlu Erwin Koeman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi. İki gruba ayrılan oyuncuların, top kapma ve pas organizasyonlarıyla devam eden idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladığı aktarıldı. Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, kulüp tesislerinde kampa girdi. 

 

 

 

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI JUSTİN TV İNTERNETTEN ŞİFRESİZ İZLE

Sporseverler, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope ekranlarından şifresiz izlenecek mi ve Fenerbahçe Kasımpaşa maçı internetten şifresiz canlı izle gibi detayları araştırılıyor. İlgili kurumdan yapılan açıklamaya göre periscope yayını ile maç izleme dönemi tamamen kapandı. Bu kapsamda Fenerbahçe Kasımpaşa maçı periscope üzerinden izlenemeyecek. Peki Fenerbahçe Kasımpaşa maçını internetten şifresiz canlı olarak nasıl izleyebilirim? sorusuna cevap arıyorsanız aşağıda belirttiğimiz linke tıklamanız yeterlidir.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇINI RADYODAN DİNLE

Maçtan önemli notlar

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında pazartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1 kanalından naklen yayımlanacak.

Ligde çıktığı 13 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Kasımpaşa, 25 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yaptığı maçların 3'ünü kazanan, 4'ünde berabere kalan ve 6'sını kaybeden Fenerbahçe ise 13 puanla 15. sırada bulunuyor.

Kadroda 3 eksik

Kasımpaşa'da sakatlıkları devam eden Abdul Rahman Khalili, İlhan Depe ve Uğurcan Yazğılı, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Lacivert-beyazlı ekipte sarı kart cezası sona eren Loret Sadiku ile sakatlıklarını atlatan Olivier Veigneau ile Fode Koita ise teknik direktör Mustafa Denizli'nin görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alacak.

Mustafa Denizli eski takımına karşı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yarın eski takımı Fenerbahçe'ye rakip olacak.

Deneyimli teknik adam, 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'yi 4 sezonluk aranın ardından lig şampiyonluğuna taşımıştı.

Öte yandan, lacivert-beyazlı futbolcu Özgür Çek de yarınki maçta forma şansı bulması halinde eski takımı Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar