Facebook şarkı ekleme özelliği nedir, nasıl yapılır?

Milyonlarca kişinin kullandığı Facebook’a yeni bir özellik daha getirildi. Facebook hikayelerine şarkı ekleme özelliği nedir, nasıl eklenir?

Facebook şarkı ekleme özelliği nedir, nasıl yapılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
7 Kasım 2018 Çarşamba 14:35

İki milyardan fazla aylık kullanıcıya sahip olan Facebook kullanıcılarını memnun etmek için çeşitli özellikler sunmaya devam ediyor. Facebook, kullanıcıların hikayelerinde şarkı paylaşabileceği bir özelliği tanıttı. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar konuyu araştırmaya başladı. Peki Facebook şarkı ekleme özelliği nedir, nasıl yapılır?

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısına kaliteli hizmet sunan Facebook yeni duyurusuyla birlikte Facebook hikayelerine şarkı ekleme özelliği getirileceğini duyurdu.

Facebook şarkı ekleme özelliği nedir?

Artık hikayenize ekleyeceğiniz fotoğraf veya videodaki etiket simgesine dokunarak müzik seçeneğine girip, istediğiniz şarkıyı bulduktan sonra arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz mümkün. Ayrıca Facebook, yakında kullanıcıların profillerinde de şarkı paylaşabileceklerini müjdeledi. Facebook'un bu yeni özelliğinin şu an test aşamasında olduğu ve kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara açılacağı ifade edildi.

Facebook hikayeler özelliği nasıl kullanılır?

Sosyal ağ Snapchat’in hemen hemen tüm özelliklerini birer birer platformuna uygulayan Facebook’a Stories (Hikayeler) ve eğlenceli kamera filtreleri özellikleri de eklendi. Facebook Hikayeler özelliği , sosyal ağın iOS ve Android uygulamalarına gelen güncellemeyle kullanıma sunuldu. Facebook’un resmi blogundan yaptığı açıklamaya göre Facebook Stories ile kullanıcılar birden fazla fotoğraf ve videoyu Instagram’a benzer formatta paylaşabiliyor. Facebook uygulamasının haber akışının en üstünde yer alan “Hikayen” ikonundan ulaşılabilen Facebook Hikayeler, Snapchat’te de olduğu gibi 24 saatlik ömre sahip ve bu paylaşımlar bir kez göründükten sonra kayboluyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar