Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır?

Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır? Yapılır sorusu bir çok Facebook kullanıcısı tarafından merak konusu. Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Mayıs 2018 Salı 17:57

Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır? Sorusu Facebook ile ilgili ortaya çıkan skandallar sonrası merak konusu oldu. Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır? Sorusunun cevabına haberimizden ulaabilirsiniz. Hayatımızın bir parçası haline gelen Facebook, zaman zaman kullanıcıları sıkabiliyor. Daha önce Facebook hesabınızı dondurabiliyordunuz. Artık hesabınızı kalıcı olarak da silebileceksiniz. İşte Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır? Sorusunun cevabı.

Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır?

Aşşağıda bağlantısını paylaştığımız linki tıklayarak Facebook hesabınızı kalıcı olarak silerbilir, kapatabilirsiniz. linke tıkladıkladıktan sonra izlemeniz gereken adımlar ise şöyle;

1- Cihazınızdaki Facebook uygulamalarını kaldırın

2- Linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan hesabımı sil butonuna tıklayınız.

3- Butona tıkladıktan sonra açılan encereye Facebook şifrenizi ve güvenlik kodunu girin

4- Tüm bu işlemleri tamamladığınızda Facebook heasbınızı silme talimatı vermiş oluyorsunuz. Ancak 14 günlük bir bekleme süresi var bu süre içerisinde hesabınıza tekrar giriş yapmanız hesap silme talimatını iptal edebilir.

Facebook kalıcı olarak hesap kapatma linki

Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır?

Kalıcı olarak Facebook hesabı kapatma silme nasıl yapılır?

Facebook hesap dondurma nasıl yapılır?

Hesabınızı kalıcı olarak sildiğinize daha sonra pişman olacağınızı düşünüyorsanız eğer diğer bir seçenek ise Facebook hesap dondurma. Hesap dondurma işlemini gerçekleştirdikten sonra istediğiniz zaman heabınızı yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Facebook hesap dondurma nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını adım adım aşşağıda anlatacağız.

1- Akıllı Telefon-, Bilgisayar ya da tabletinizden Facebook'a giriş yapınız.

2- Ayarlar kısmına giriş yaparak burada güvenlik bölümüne giriş yapınız.

3- Karşınıza çıkan sayfanın en altında hesabı dondur seçeneği bulunmaktadır.

4- Bu seçeneğe tıkladığınızda karşınıza şifrenizi girmeniz için bir pencere açılacak. Şifrenizi girdikten sonra hesabınızı dondurma işleminizi tamamlamış oluyorsunuz.

NOT: Facebokk hesabınızı dondurduğunuzda hesabınıza kimse ulaşamayacaktır. Facebook hesabınız tekrar aktif hale getirmek için hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar