Emlak Konut'un kampanyaya dahil olan projeleri hangisi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yeni konut kampanyasını açıkladı. Emlak Konut 33 projesi ile kampanyaya katıldığını açıkladı. Peki bu projeler hangileri? Detaylar haberimizde

Emlak Konut'un kampanyaya dahil olan projeleri hangisi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
28 Ağustos 2018 Salı 16:41

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum konutta yeni kampanyayı duyurdu. Peki kampanyada yer alan detaylar ne? Bu kampanyaya hangi firmalar katılıyor? Sizler için derledik

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanyası ile tanıtılan yeni kampanya 28 Ağustos’ta başlayıp 31 Ekim’e kadar devam edecek

 Yüzde 10 İndirim Uygulanacak

 Bakan Kurum yaptığı açıklamada kampanyanın 100 bin birimi ilgilendirdiğini söyledi. Kampanya İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm Anadolu’da uygulanacak.

Kurum yaptığı konuşmada, “satış fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim olacak Peşinat yüzde 10 olacak. Dövizde yatırımı olan altında olan zarar görmeyecek. Kur artarsa taksitten düşecek. Kimsenin köşede dolar altın koymasına gerek Yok. 2 kere yüzde 15 ara ödeme var. Kalan içim bankasız kendi bünyelerinde taksit yapacak 6 yıl ya da 1 yolda borcu kapatana da avantaj sunulacak” açıklamasını yaptı.

Ara Ödemeler Söz Konusu

Bakan Kurum konuşmasını şöyle sonlandırdı:

“Dolayısıyla kimsenin dövizi ve altınını kenarda tutması söz konusu değil. Buradaki artışın birebir verdiği peşinat kadar yansıması daire fiyatından düşülecek. 12. ve 24. aylarda yüzde 15'lik ara ödemeler söz konusu. Geriye kalan 120 aylık tutar ise aylık 0,98 vade farkıyla yüzde 60'lık kısım için banka ve kefil olmadan yüklenicilerimiz, idarelerimiz kendi içerisinde kredilendirme yapacaklar. Bu da dairenin totaline baktığımızda yaklaşık yüzde 84 vade farkına geliyor.

6 ay veya bir yıl içinde dairenin borcunu kapatmak isteyenlere de ayrı ayrı avantajlar var. Banka ve kefaletin olmaması da yüklenicilerin ve sektörün büyük bir fedakarlığı.”

Emlak Konut 33 Proje ile Katıldı

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, Emlak Konut olarak 33 projede toplam yaklaşık 12 bin bağımsız bölümün yüzde 25'i olan 3 bin bağımsız bölümle gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanyaya katıldıklarını bildirdi.

Emlak Konut'un kampanyaya dahil olan projeleri şu şekilde:

Adım İstanbul

Avangart İstanbul

Avrupa Konutları Başakşehir

Avrupark Bahçekent

Avrupark Hayat

Başkent Emlak Konutları

Büyükyalı İstanbul

Cer İstanbul

Ebruli Ispartakule

Esenler Emlak Konutlaru

Evora İstanbul

Evvel İstanbul

Gebze Emlak Konutları 3

İdealist Cadde

Karat 34

Koordinat Çayyolu

Körfezkent Çarşı

Köy Zekeriyaköy

Kuzeyyakası

Merkez Ankara

Nevşehir Emlak Konutları

Nidapark İstinye

Nidapark Kayaşehir

Nidapark Küçükyalı

Niğde Emlak Konutları

Ofis Karat Bakırköy

Semt Bahçekent

Sofa Loca

Temaşehir Konya

Tual Adalar

Tual Bahçekent

Validebağ Konakları

Yeniköy Konakları

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar