AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? sorusu gündeme geldi. Erdoğan'ın açıkladığı Şahin Şerifoğulları isminden sonra AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? sorusu gündeme geldi. İşte Elazığ Başkan Adayı.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 15:46

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla gündem oldu. Haberimizde AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Yerel seçimler heyecanı yükselerek devam ediyor. AzOnceOldu ekibi olarak AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? sorusunun yanıtını sizler için derledik. Elazığ'da CHP adayını henüz açıklamadı ama AK Parti'nin adayı kesinleşmiş oldu. İşte AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? sorusunun yanıtı..

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kimdir?

1980 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı. Üniversite eğitimini Fırat Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladı. Akaryakıt istasyonu, İnşaat ve Güneş Enerjisi Sektörü alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Bir çok sivil toplum kuruluşunda görevler aldı. Evli olup, üç çocuk babasıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar