Demet Akalın ve Okan Kurt otelde buluştu mu, görüşüyorlar mı? Okan Kurt'tan açıklama

Demet Akalın ve Okan Kurt otelde buluştu mu, görüşüyorlar mı? Demet Akalın ve Okan Kurt barıştı mı, çift taksiciyi tehdit mi etti? Okan Kurt'tan açıklama

Demet Akalın ve Okan Kurt otelde buluştu mu, görüşüyorlar mı? Okan Kurt'tan açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
26 Ekim 2018 Cuma 10:16

Demet Akalın ve Okan Kurt otelde buluştu mu, görüşüyorlar mı? Demet Akalın ve Okan Kurt barıştı mı, çift taksiciyi tehdit mi etti? Okan Kurt'tan açıklama ile ilgili sorular Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali'nin iddialarıyla gündeme geldi. Peki ama Demet Akalın ve Okan Kurt otelde buluştu mu, görüşüyorlar mı? Demet Akalın ve Okan Kurt barıştı mı, çift taksiciyi tehdit mi etti? Okan Kurt'tan açıklama işte o iddialar...

Demet Akalın ve Okan Kurt otelde buluştu mu, görüşüyorlar mı? 

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un bir otelden çıkarken görüldüklerini iddia etmişti. Demet Akalın, bu iddialara sosyal medya hesabından cevap vermişti. Demet Akalın, Bircan Bali'yi arayarak ''Bizimkisi gene ne yapmış?'' diyerek Okan Kurt ile arasında samimi duyguların olduğun belirtmiş. Demet Akalın taksicinin iddialarını yalanlayarak 'Ben Bursa'da değilim.'' ifadelerini kullandı. Ardından Bircan Bali'den taksicinin numarasını isteyen Akalın, konuyla ilgili sert cevap vermedi. Taksici Bircan Bali'ye Demet Akalın ve Okan Kurt ile ilgili ne dedi?

Taksici Bircan Bali'ye Demet Akalın ve Okan Kurt ile ilgili ne dedi?

Taksici Bircan Bali'yi arayarak, ''Bircan hanım eşim rahatsız onunla ilgileniyorum. Lütfen bu tarz haberler yapmayın, ben yanlış anlamışım.'' düzeltmesini yaptı. Yayında Ece Erken'in açıklamalarından sonra izleyiciler 'Acaba taksici baskıdan dolayı mı böyle açıklama yaptı?' düşüncesine kapıldı. Özetle taksici, Bircan Bali'nin iddialarını yalanladı. 

Demet Akalın ve Okan Kurt barışıyor mu? Okan Kurt'tan Demet Akalın açıklaması

Demet Akalın ve Okan Kurt'un barıştığı iddialarıyla ilgili Okan Kurt açıklama yaptı. Okan Kurt konuyla ilgili; ''Evet, o otelde spora gidiyorum. Fakat fizik tedavi uzmanımla taksiye bindik. Orada Demet yoktu. Taksici ise o takside konuşmalarımızı aktarmış. Taksici fizik tedavicimle konuşuyor, fizik tedavimci 'Okan kurt ayrıldıktan sonra çok üzgün' diyor. Ve taksici de böyle iddialarda bulunmuş.'' açıklamasını yaptı. Bircan Bali'ye konuşan Okan Kurt, ''Bircan ben mutsuzum, Demet Akalın ile barışacağım benim bu aşamaları, işleri toparlayacak gücüm var. İşlerimi toparlayıp karşısına çıkacağım.'' cümlelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar