Cemile Bayraktar kimdir? Cemile Bayraktar’dan Kemal Sunal açıklaması

Kemal Sunal filmleri için “ülkeye yapılmış büyük kötülük” diyen Cemile Bayraktar’ın kim olduğu merak edilmeye başladı.

Cemile Bayraktar kimdir? Cemile Bayraktar’dan Kemal Sunal açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
7 Ağustos 2018 Salı 09:08

Cemile Bayraktar, sosyal medya üzerinden Kemal Sunal için tepki çeken açıklamalarda bulundu. Paylaşımı sonrasında Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’dan da Cemile Bayraktar’a açıklama geldi. Peki ya Cemile Bayraktar kimdir, Kemal Sunal için ne dedi? Detaylar haberimizde.

Cemile Bayraktar’dan Kemal Sunal için ne dedi?

Eski Yeni Şafak yazarı cemile bayraktar Türkiye Sineması'nın önemli ismi Kemal Sunal 'ın rol aldığı filmler hakkında tepki çeken açıklamalarda bulundu. Bayraktar Kemal Sunal filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret" ifadelerini kullandı.

Bayraktar sosyal medya hesabından Sunal'a ilişkin, "Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de" dedi.

Ali Sunal'dan Cemile Bayraktar 'a yanıt

Usta oyuncu Kemal Sunal 'ın filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret" diyen Cemile Bayraktar 'a Ali Sunal'dan yanıt geldi.

Sunal Twitter hesabı üzerinden, " cemile bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir, çok da önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu, halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu" paylaşımında bulundu.

CEMİLE BAYRAKTAR KİMDİR?

Cemile Bayraktar, 1979 yılında Samsun'da doğdu.19 Mayıs Üniversitesi Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü'nde eğitimine devam ederken, 28 Şubat sürecinde eğitimi aksadı. Öğrenimine İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde devam etti. Yüksel lisansını da Marmara Üniversitesi, Ortadoğu Tarihi ve Uluslararası İlişkileri alanında yaptı. Derin Düşünce, Yolcu Edebiyat, Kültür Gündemi, Aktüel Dergisi isimli yayınlarda yazarlık yapan Bayraktar, en son Yeni Şafak'ta yazdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar