Mısırlı Hanan Atr Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi mi, kimdir? Cemal Kaşıkçı'nın evlilikleri

Habertürk yayınından sonra Hanan Atr Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi mi, kimdir? Cemal Kaşıkçı kaç kez evlendi, Cemal Kaşıkçı'nın sevgilileri ve evlilikleri gibi konular gündeme geldi. İşte Cemal Kaşıkçı hovarda mı, çapkın mı sorularının yanıtları. Cemal Kaşıkçı'nın evlilik bilgileri.

Mısırlı Hanan Atr Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi mi, kimdir? Cemal Kaşıkçı'nın evlilikleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
19 Kasım 2018 Pazartesi 10:23

Mısırlı Hanan Atr Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi mi, kimdir? Cemal Kaşıkçı kaç kez evlendi, Cemal Kaşıkçı'nın sevgilileri ve evlilikleri ile ilgili bilgiler Habertürk yayınından sonra gündeme geldi. AzOnceOldu ekibi olarak Mısırlı Hanan Atr Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi mi, kimdir? Cemal Kaşıkçı kaç kez evlendi, Cemal Kaşıkçı'nın sevgilileri ve evlilikleri ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Cemal Kaşıkçı 2 Ekim günü Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda kaybolmuştu. Mısırlı Hanan Atr Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi mi, kimdir? Cemal Kaşıkçı kaç kez evlendi, Cemal Kaşıkçı'nın sevgilileri ve evlilikleri ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. 

Mısırlı Hanan Atr Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi mi?

Washingtonpost'un haberine göre Cemal Kaşıkçı öldürülmeden önce Mısırlı Hanan Atr ile ABD'de evlendi. Mısırlı Hanan Atr öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın eşi olduğunu iddia etti. Gazete, Hanan Atr'ın ABD'de dini nikahla evlendiğini yazdı. Hanan Atr, Kaşıkçı ile çekilmiş olduğu fotoğraflarını da yollayarak olayı kanatladı. Aynı zamanda düğüne katılan görgü tanığı da olayı doğruluyor. Gazeteye yollanan fotoğraflardan bazıları Hanan Atr'ın Haziran ayındaki düğününde çekilmiş.

Mısırlı Hanan Atr kimdir - Cemal Kaşıkçı ile bağlantısı nedir?

Hanan Atr 50 yaşında bir kadındır. Basra Körfezi bölgesinde yaşıyor. Cemal Kaşıkçı'nın eşi olduğunu iddia etmektedir. Kaşıkçı'yla iş seyehatleri için ABD'ye geldiklerinde görüşüyorlardı. 10 yıl önce tanışmışlar. Geçen yıl aşk yaşamaya başlamışlar ve Hanan Atr Kaşıkçı'yı en son Eylül ayında görüşmüşlerdi. Kaşıkçı Hanan Atr'a ''Suudi hükümetinin kendisine misilleme yapacğaını ama onu öldürecek kadar ileri gitmeyeceklerini'' belirtmiştir. Mısırlı Hanan Atr bu evliliği herkesten gizlemiştir ve Müslüman olarak tüm haklarımı almak istediğim için bu evliliği açıklıyorum demiştir. Hatice Cengiz kendisini tanımamaktadır. 

Cemal Kaşıkçı kaç kez evlendi, Cemal Kaşıkçı'nın sevgilileri ve evlilikleri

Cemal Kaşıkçı'nı bilinen tek evliliği vardır. Fakat Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşlerinin de olduğu bilinmektedir. Mısırlı Hanan Atr gibi. Nişanlısı Hatice Cengiz'dir. 

Mısırlı Hanan Atr'ın açıklaması, “Ortadoğu’daki bir konsoloslukta” Suudi ve Türk yetkililere elindeki bütün fotoğraf, belge ve kanıtlarını ulaştırdığını söyledi. Atr ile Kaşıkçı’nın evliliklerine dair resmi bir belgenin olup olmadığı bilinmezken, Atr, tanışmalarını ve aralarındaki münasebeti şu sözlerle anlattı: “Ben, bir Körfez ülkesinde yaşıyorum. Cemal ile, iş seyahatlerim nedeniyle gittiğim ABD’de görüşüyorduk. Yaklaşık 10 yıl önce Ortadoğu’daki bir medya forumunda tanıştık. Tanışıklığımız, geçen yıl ciddi bir duruma dönüştü. Kendisini en son, eylül ayında gördüm. Suudi Arabistan’ın kendisini öldürebileceğini asla düşünmüyordu. Kaçırılma veya işkence ihtimalleri aklına geliyordu, ama suikastı kesinlikle ihtimal dâhilinde görmüyordu.” şeklindedir.

Washington Post, Cemal Kaşıkçı ile Hanan Atr’ın nikâhlarını, ABD’nin Virginia eyaletindeki bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Prof. Dr. Enver Haccac’ın kıydığını, ancak haberin hazırlanma sürecinde Haccac’ın yorum yapması isteklerine cevap alamadıklarını da yazdı.

Mısırlı Hanan Atr ve Cemal Kaşıkçı'nın düğününden görüntüler

 Mısırlı H. Atr ve Cemal Kaşıkçı'nın düğününden görüntüler

Mısırlı H. Atr ve Cemal Kaşıkçı'nın düğününden görüntüler

Mısırlı H. Atr ve Cemal Kaşıkçı'nın düğününden görüntüler

Mısırlı H. Atr ve Cemal Kaşıkçı'nın düğününden görüntüler 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar