Çarpışma dizisinde FETÖ şifresi mi var? Çarpışma dizisinin yapımcısı kim?

ODA TV yazarı Nihat Genç'in "Dizilerdeki FETÖ şifrelerinde son durum" başlıklı yazısının ardında Çarpışma dizisinde FETÖ şifresi mi var? sorusu gündeme geldi. Peki, Çarpışma dizisi FETÖ'nün mü, yapımcısı kim, dizide FETÖ şifresi mi var? sorularını sizler için araştırdık

Çarpışma dizisinde FETÖ şifresi mi var? Çarpışma dizisinin yapımcısı kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
30 Kasım 2018 Cuma 19:02

ODA TV yazarı Nihat Genç'in "Dizilerdeki FETÖ şifrelerinde son durum" başlıklı yazısının ardında Çarpışma dizisinde FETÖ şifresi mi var? sorusu gündeme geldi. Peki, Çarpışma dizisi FETÖ'nün mü? Çarpışma dizisinin yapımcısı kim? Dizide FETÖ şifresi mi var? sorularını sizler için araştırdık. 

Çarpışma dizisinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in baş harfleri kodlandı iddiası

Daha önce 'Ezel' dizisinde FETÖ'nün gizli mesajlarının saklı olduğu iddiasında bulunan Nihat Genç, 'Dizilerdeki FETÖ şifrelerinde son durum' başlıklı yazısında 'Çarpışma' dizisiyle ilgili, "Dizinin son dakikalarında trafik polisi (FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in isminin baş harflerini kodlayıp) 'Plakayı veriyorum Fatsa Giresun Hatay' diye anons yaptı" demişti. 

İşte Show TV'de dün akşam yayınlanan Çarpışma adlı dizinin tekrarında bu şifreli anonsu '"kaldırdılar".

"Neden kaldırdılar, ifşa oldukları için"

Neden kaldırdılar, ifşa oldukları için.

Yakayı ele verip yakalandıkları yani deşifre oldukları için. Çarpışma dizisini çekenler kuşkuları dağıtmak için daha önceki örneklerden bildiğimiz üzere, dizinin ilerleyen bölümlerinde mutlaka Atatürk'e, Türk Bayrağı'na ağır romantik, ağlamaklı sahneler yerleştireceği açıktır.

Ancak Çarpışma dizisi deşifre olduğu ve artık dizinin "takipte" "gözetim" altına alındığını çok iyi anlayan prodüksiyonun, bu dizi çok tutulsa dahi birkaç bölüm sonra yayından kaldırılacağına artık kesin gözüyle bakabiliriz.

Çünkü FETÖ'cüler'in bu diziyle amaçları hapishanedeki örgüt üyelerine mesaj göndermek, yıkılmadık ayaktayız, geliyoruz, bakın ne kadar güçlüyüz, hala bizim borumuz ötüyor, demek için çektikleri aşikardır.

Diziye ilişkin bir iddiada eski AK Partili Metin Külünk'ten geldi. Metin Külünk resmi Twitter hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

Çarpışma adlı dizide Maç çıkışı bombalama sahnesi , polislerin telsizinde okunan plaka 34 FGh 9112 ve iki arkadaş konuşurken ne yapacağız zaten burada Yunana kaçarız diyalogları enteresan. Bjk - Gs Maç bitimi 12.Ayın 2 si saat 9. (9212) (FGH) Aman Dikkat.

Çarpışma dizisinin yapımcısı kimdir?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturduğu ve senaryosunu Ali Aydın'ın yazdığı Çarpışma dizisi Show TV ekranlarında yerini aldı. Büyük merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu büyük merakla bekleniyordu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Çarpışma dizinde yer alan alan diğer oyuncular da oldukça merak ediliyordu. İlk fragmanla birlikte yayıncı kuruluş Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu dışında dizide, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi oyuncuların yer aldığını duyurdu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Enes En beğenilen yorum
Ne alaka sazan gibi her şeye fetö der oldunuz
Murat Tolga Gök
Hadi biz sazanız sen nesin hıyarağası, adamlar uyarmasına rağmen reddetmen niye? Onlar bi şekilde delil sunuyolar sen nasıl ikna edeceksin olmadığına ha cahal