Çağatay Akman kitap mı çıkardı? Nasıl Çağatay Akman Oldum konusu ne, kitap özeti oku

Çağatay Akman kitap mı çıkardı? Nasıl Çağatay Akman Oldum konusu ne, kitap özeti oku ile ilgili bilgiler Çağatay Akman'ın sosyal medyada gündem olmasıyla araştırılmaya başlandı. Peki ama Çağatay Akman'ın çıkardığı kitabın adı ne, konusu nedir? İşte Çağatay Akman ve kitabı.

Çağatay Akman kitap mı çıkardı? Nasıl Çağatay Akman Oldum konusu ne, kitap özeti oku
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
5 Ocak 2019 Cumartesi 09:57

Çağatay Akman kitap mı çıkardı? Nasıl Çağatay Akman Oldum konusu ne, kitap özeti oku ile ilgili bilgiler Çağatay Akman'ın sosyal medyada tt olmasıyla gündeme geldi. Haberimizde Çağatay Akman kitap mı çıkardı? Çağatay Akman kitabının adı ve konusu ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. En son Nilgün Bodur çıkardığı kitap ile gündem olmuştu. İşte Çağatay Akman ve yeni kitabı. 

Çağatay Akman kitap mı çıkardı?

Çağatay Akman geçen gün ilk kitap çalışmasını okurseverlerle buluşturdu. 2645 yayınevinden satışa sunulan Çağatay Akman'ın kitabı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. En son Nilgün Bodur çıkardığı kitap ile konuşulmuştu. Hatta haber programlarına bile katılmıştı. 

Çağatay Akman'ın kitabının adı ne?

Çağatay Akman'ın kitabının adı Nasıl Çağatay Akman Oldum. Çağatay Akman'ın sosyal medyada gündem olmasının en büyük sebebi ise kitabına Nasıl Çağatay Akman Oldum adını vermesi. 

Çağatay Akman kitabının konusu ne?

Sadece 19 senelik bir hayatı anlatmıyor. Şans, sadece onu arayanın kapısını çalar sözünü doğruluyor bir yandan da. Kitabın adına bakıp da ortaya bir iddia koymaya çalıştığımız sanılmasın. Bu kitap ‘Bizim Çato’dan, soyadıyla anılma aşamasına gelen bir gencin, yeni başlayan hikayesine sadece küçük bir önsöz  bırakıyor....

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar