Dünya Kupası izle - Brezilya Meksika canlı izle - Brezilya Meksika TRT1 izle

Dünya Kupası izle Dünya Kupası heyecanı son 16 turunda Brezilya Meksika maçı ile devam ediyor. Brezilya Meksika canlı izle Brezilya Meksika TRT1 izle bilgilerini sizler için derledik. Karşılaşma 17.00'de Samara Arena'da oynanacak. İşte Brezilya Meksika canlı izle Brezilya Meksika TRT1 izle bilgileri

Dünya Kupası izle - Brezilya Meksika canlı izle - Brezilya Meksika TRT1 izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
2 Temmuz 2018 Pazartesi 15:11

Dünya Kupası izle. Dünya Kupası son 16 turu heyecanı Brezilya Meksika maçı ile devam ediyor. Maçın fovarisi Brezilya grubu lider tamamlarken, Meksika liderliği İsveç'e bıraktı. Brezilya Meksika canlı izle, Brezilya Meksika TRT1 izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. karşılaşmanın fovarisi olarak Brezilya olarak gösterilse de turnuvada yaşanan sürprizleri de hatırlamakta fayda var. İşte Brezilya Meksika canlı izle, Brezilya Meksika TRT1 izle bilgileri.

Brezilya Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

2018 FIFA Dünya Kupası Son 16 Turunda Brezilya ve Meksika karşı karşıya gelecek. Bugün TSİ 17.00'de Samara Arena'da oynanacak Brezilya Meksika maçı TRT 1'den canlı izlenebilecek.

Brezilya Meksika TRT1 canlı izle

Dünya Kupası izle - Brezilya Meksika canlı izle - Brezilya Meksika TRT1 izle

Brezilya Meksika maçı hakemi

Samara Arena'da oynanacak Brezilya Meksika maçını İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Rocchi'nin yardımcılıklarını ise Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini yapacak.

Meksika bu tura nasıl geldi?

Juan Carlos Onetti yönetimindeki Meksika F Grubu'nda Almanya, İsveç ve Güney Kore ile mücadele etti. İlk maçında turnuvanın favorilerinden Almanya'yı 1-0 yenen takım, ikinci maçında ise Güney Kore'yi 2-1 yendi. Meksika son maçında İsveç'e 3-0 yenilerek liderliği rakibine kaptırsa da grubu 6 puanla 2. sırada tamamladı. Meksika grup etabında 3 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

Brezilya bu tura nasıl geldi?

Tite yönetimindeki Brezilya, E Grubu'nda İsviçre, Sırbistan ve Kosta Rika ile mücadele etti. Açılış maçında İsviçre ile 1-1 berabere kalan Sambacılar, ikinci maçta ise Kosta Rika'yı 2-0 yendi. Son maçta Sırbistan ile karşılaşan Güney Amerika ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçların ardından 7 puan toplayan Brezilya grubu lider tamamladı. Rakip kaleye 5 gol atan Sambacılar kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar