Boluspor Adana Demirspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adana Demirspor ücretsiz bedava izle

Boluspor Adana Demirspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adana Demirspor ücretsiz bedava izle. TFF 1. Lig 14. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Boluspor Adana Demirspor maçı AZ TV, Justin TV, YouTube ve Periscope şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Boluspor Adana Demirspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adana Demirspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
1 Aralık 2018 Cumartesi 14:30

Boluspor Adana Demirspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adana Demirspor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 14. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Boluspor Adana Demirspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adana Demirspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Bahattin Şimşek yönetecek. İşte Boluspor Adana Demirspor şifresiz canlı izle - Boluspor Adana Demirspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Boluspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Boluspor Adana Demirspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. TFF 1'inci Lig'de Boluspor, rakipleri Göztepe ve Ümraniyespor'un puan kaybettiği haftada Adana Demirspor'a konuk edecek. Süper Lig hedefi doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam eden Boluspor, 30 haftada 47 puan topladı ve play-off grubunun son sırasında yer alıyor. Bir üst sırasındaki Ümraniyespor'un kendi evinde puan kaybetmesini fırsata dönüştürmek isteyen Boluspor, zorlu Adana Demirspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Göztepe'nin de kaybettiği haftada Boluspor kazanırsa, Göztepe, tehlikesinden bir adım daha uzaklaşacak. Adana Demirspor'da ise işler bu sezon iyi gitmiyor. 30 haftada ancak 34 puan toplayabilen Mavi Şimşekler, play-off hedefşnden uzak 12'nci sırada yer alıyor. Ligde son haftalara girilirken düşmeme mücadelesi veren takımlardan uzaklaşmak isteyen Adana Demirspor da, Bolu deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Zorlu Boluspor - Adana Demirspor maçı 4 Mayıs Perşembe günü (bugün) saat 16.30'da başlayacak. Kritik maçta Bahattin Şimşek düdük çalacak. Bolu Atatürk Stadyumu'ndaki karşılaşma TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Boluspor: Bolu: Değirmenci, Akdemir, Diarra, Kurt, Budak, Gündoğan, Cakmak, Okutan, Akabueze, Kocer, Özcan

Adana Demirspor: Akbaba, Bilgic, Tasdelen, Mitrovic, İsciler, Güzel, Traore, Cinar, Kosecki, Yıldız, Pote


Kesin Link Tıkla Boluspor Adana Demirspor şifresiz izle

Adanaspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Adanaspor Hatayspor ücretsiz bedava izle

Boluspor Adana Demirspor maçı Justin Tv izle

Boluspor Adana Demirspor şifresiz canlı bedava izle

Boluspor Adana Demirspor maçı hakemi

Boluspor Adana maçını hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Bersan Duran üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mustafa Aydın görev alacak. 

Boluspor Başkanı Çarıkçı: 6. sıradan inmek istemiyorum

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, TFF 1. Lig'de bulundukları 6. sıradan aşağıya inmek istemediklerini söyledi.

Çarıkçı yaptığı açıklamada, ligde 47 puanla 6'ncı sırada bulunduklarını, sahalarında peş peşe Adana Demirspor ve Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Çarıkçı, "Ligde şu an ilk 6 içerisindeyiz ve oradan inmek istemiyoruz. Ligin son 4 haftasında yapacağımız maçların tamamını kazanmak istiyoruz." dedi.

Adana Demirspor ile Bolu Atatürk Stadı'nda oynayacakları maçın 4 Mayıs Perşembe günü saat 16.30'da başlayacağını aktaran Çarıkçı, "Bu karşılaşma için passolig alana bileti bedava yaptık. Bu çalışmayla Adana Demirspor maçının yanı sıra Şanlıurfaspor müsabakasına taraftarımızın ilgisini artırmak istiyoruz." diye konuştu. Başkan Çarıkçı, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, bunun için yerel yöneticilerle görüştüklerini sözlerine ekledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar