Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir?

Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir? Sorusu yakında yayınlanacak olan Bir Umut Yeter dizisinin ilk tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
4 Eylül 2018 Salı 15:51

Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir? Sorusu yeni sezonda ekranlara gelecek olan Askerlikten malulen emekli olarak, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerinde yalnız bi hayat yaşamayı tercih etmesi ve bu tercihin yanlış olduğunu kısa zamanda anlayacak olan Yılmaz Karabey'in yaşamını konu alan dizinin tanıtımlarının yapılması ile birlikte merak konusu oldu. Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hayattan pek fazla beklentisi olmayan Yılmaz, deniz fenerinde yaşarken tanıştığı Elif, hayatını değiştirir. Elif'in yaşam sevinci Yılmaz'ı yeniden hayata bağlamıştır. İşte Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir? Sorusunun yanıtı.

Derya Akar (Esra Bilgiç Töre)

Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken tanıştığı Doğulu bir aşiretin oğluna aşık olur. Babasının bu ilişkiyi onaylamaması Derya’yı durdurmaz ve tüm ailesini karşısına almak pahasına aşkının peşinden giderek Toprak’la evlenir. Oğulları Deniz’in doğumundan kısa süre sonra, Toprak’la birlikte başta babası ve özlemini çektiği ailesi ile olan ilişkisini düzeltip buzları eritmek üzere yaşadığı kasabaya gider. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur. Evlat acısı içinde yanan acılı anne yıllar sonra ölen oğlunun yaşadığını öğrenecek ancak bu sefer de öz oğluna kendini anne olarak kabul ettirme çabası içinde savrulacaktır.

Bir Umut Yeter dizisinin Derya Akar'ı Esra Bilgiç Töre kimdir?

14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç'in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş: Ertuğrul dizisidir. Burada Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun olarak rol almaktadir.

21 Ekim 2017 tarihinde Esra Bilgiç ile Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre dünya evine girdi. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı, nikah şahitleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar