Aslanlı kafenin izni iptal mi edildi? MevZOO kafe nerede?

Sosyal medyanın bir anda gündemi olan aslanlı kafenin izni iptal mi oldu? MevZOO kafe nerede, sahibi kim? Tüm detaylar haberimizde..

Aslanlı kafenin izni iptal mi edildi? MevZOO kafe nerede?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
7 Temmuz 2018 Cumartesi 08:53

İstanbul’da yer alan bir kafe sosyal medyanın son günlerde dilinden düşmedi. Söz konusu kafede cam kafes içinde aslan yer alıyor. Nargile kafenin içinden çekilen görüntüler sosyal medyada yayınlanınca kafede tepkiler büyüdü ve aslanlı kafenin sergilendiği nargile kafenin “hayvanat bahçesi” izni iptal edildi. Peki ya gündem olan bu MevZOO kafe nerede?

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde, bir yanda nargile içen insanlar bir yanda da kafenin ortasından geçen aslan yer almıştı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde, bir yanda nargile içen insanlar bir yanda da kafenin ortasından geçen aslan yer almıştı. Haytap Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), kafeye dair yeni bir gelişme paylaştı. Aslan gibi hayvanların sergilendiği nargile kafenin ‘hayvanat bahçesi’ izni iptal edildi.

HAYTAP, Twitter paylaşımında “Aslanlı cafenin izni an itibariyle iptal oldu. Talebimiz ve Orman Bakanlığı'nın özverili başvurusu sonucu İstanbul Valiliği, Beykoz – Polenezköy'deki aslanlı işletmenin kapatma yazısını bugün itibarıyla verdi” dedi.

Cengiz Şıklaroğlu kimdir? (Çerkez Cengiz)

Beykoz’da bulunan MevZOO kafenin sahibi olduğu söylenen Cengiz Şıklaroğlu kimdir? 'Çerkez Cengiz' lakaplı Cengiz Şıklaroğlu Türkiye'nin çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medyadaki kendi anlatımlarına göre Kurduğu Angels Yachts şirketi Türkiye’nin en büyük lüks yat üreticilerinden. Bunun yanında 7 şirket daha kurarak bir ‘holdinge’ dönüştü. Kendisinin kartvizitinde de Angel Group CEO’su Cengiz Şıklaroğlu yazıyor. Şıklaroğlu’nun grubunun bünyesinde vip otomobil kiralama, rüzgar türbinleri ve pil ithalatı yapan Angel Energy, Angel Organics ile organik tohum ithalatı yapan firmalar da bulunuyor. Ayrıca bir kozmetik şirketi de yar alıyor. Ama en gözde şirketi askeri silahlar da üreten Silahsan. Zaten Instagram hesabından sık sık silahlarla çekilmiş pozlar yayınlamayı da ihmal etmiyor. Cengiz Şıklaroğlu,  İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği bölümünde okudu. Şıklaroğlu sosyal medyayı oldukça yoğun kullanıyor. Özellikle evinde beslediği vahşi hayvanlar, lüks yat ve otomobiller ile birlikte çekilmiş fotoğrafları Instagram hesabını süslüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar