Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı izle - Antalyaspor Göztepe bedava izle

Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı izle - Antalyaspor Göztepe bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 14. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı izle - Antalyaspor Göztepe izle bilgilerini sizler için derledik.

Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı izle - Antalyaspor Göztepe bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
1 Aralık 2018 Cumartesi 14:00

Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı izle - Antalyaspor Göztepe bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 14. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı izle - Antalyaspor Göztepe bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Hüseyin Göçek yönetecek. İşte Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı izle - Antalyaspor Göztepe bedava izle bilgileri...

Antalyaspor Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor - Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta? sorusunun yanıtı netleşti. Bu sezon deplasmanda istediği sonuçları alamayan Göztepe, geride kalan 6 dış saha maçında 1 galibiyet, 5 mağlubiyet aldı. Deplasmanda sadece 3 puanı bulunan sarı-kırmızılılar, 14. hafta mücadelesinde Antalya Stadı'nda bugün saat 16.00'da başlayacak maçta Antalyaspor'la karşı karşıya gelecek. Müsabakada hakem Suat Arslanboğa görev yapacak.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Sangare, Celustka,Diego Angelo, Cissokho, Chico, Yıldırım, Maicon, Kurtuluş, Doukara, Mevlüt Erdinç
 
Göztepe: Beto, Gassama,Reis, Titi, Emir, Öztürk, Yasin, Borges, Akbunar, Castro, Jerome


Antalyaspor Göztepe maçı Justin Tv izle

Antalyaspor Göztepe şifresiz canlı bedava izle

Konyaspor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Konyaspor Alanyaspor bedava izle

Antalyaspor Göztepe maçı hakemi

Antalyaspor Göztepe maçını hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Abdulkadir Bitigen görev alacak.

Süper Lig'de 7. kez karşı karşıya gelecekler

Antalyaspor ile Göztepe, yarın oynanacak mücadele ile Süper Lig’de 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Antalyaspor’un 3, Göztepe’nin ise 2 galibiyeti bulunuyor.

Antalyaspor ile Göztepe, yarın Süper Lig’de 7. kez, toplamda ise 23. kez karşılaşacak. İki takım arasında Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 22 kez oynanan maçlarda Antalyaspor 9, Göztepe ise 7 galibiyet aldı. 6 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Antalyaspor ile Göztepe, Süper Lig’de ise bugüne kadar 6 kez karşılaştı. Bu maçlardan 3’ünü Antalyaspor, 2’sini Göztepe kazandı. İzmir temsilcisi 2 galibiyetini de geçtiğimiz sezon elde etmişti. Antalyaspor, Göztepe karşısında son galibiyetini 1. Lig maçında 2003-2004 sezonunda almıştı.

6 futbolcu sınırda

Yarınki karşılaşma öncesi Antalyaspor’da 6 futbolcu sarı kart sınırında. Bundan önce oynanan 13 karşılaşmada 3’er sarı kart gören futbolculardan sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Doukara’nın yanı sıra Boffin, Danilo, Yekta, Chico ve Maicon, Göztepe maçında kart görmeleri halinde Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

1.5 yıl sonra Arslanboğa

Üst sıralarda yer bulma mücadelesi içindeki iki takımın maçını Suat Arslanboğa yönetecek. Deneyimli hakem bundan önce Antalyaspor’un 13, Göztepe’nin ise 6 maçını yönetti. Antalyaspor bu maçlarda 7 galibiyet, 2 yenilgi alırken, Göztepe ise 6 maçın 1’ini kazanıp, 2’sini kaybetti. Geçen sezon ve bu sezon Antalyaspor’un hiçbir müsabakasında düdük çalmayan Arslanboğa, Antalya’daki son maçını 2 Haziran 2017’de yönetmiş, karılaşmayı Antalyaspor, Gaziantepspor karşısında 4-1 kazanmıştı.

Antalyaspor Göztepe maçında sakatlar ve cezalılar

Göztepe'de sakatlıkları bulunan Adama Traore ve Kerem Atakan Kesgin'in yanı sıra cezalı oyuncular Titi ve Lamine Gassama yarınki maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Deniz Kadah'ın maç kadrosunda bulunabileceği bildirildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar