Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı izle - Ankaragücü Beşiktaş ücretsiz bedava izle

Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı izle - Ankaragücü Beşiktaş ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Ankaragücü Beşiktaş maçı AZ TV, Justin TV şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı izle - Ankaragücü Beşiktaş ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 19:09

Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı izle - Ankaragücü Beşiktaş ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı izle - Ankaragücü Beşiktaş ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz.Karşılaşmayı Hakem Mete Kalkavan yönetecek. İşte Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı izle - Ankaragücü Beşiktaş ücretsiz bedava izle bilgileri...

Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ankaragücü Beşiktaş maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadı'nda Kayseri'de oynanacak olan maç saat 19.00'da başlayacak. Ankaragücü Beşiktaş karşılaşmasını ise hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Korcan, Yalçın, Pinto, Kone, Erdem, Djedje, Faty, Kenan, Bifouma, Kubilay, El Kabir

Beşiktaş: Karius, Gökhan, vİDA, Medel, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Güven, Ljajic, Love

Aşağıdaki emojilere oy verip maçı bu link üzerinden izleyebilirsiniz.

Tıkla kesintisiz izle


Ankaragücü Beşiktaş maçı Justin Tv izle

Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı bedava izle


Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı izle - Ankaragücü Beşiktaş ücretsiz bedava izle

Ankaragücü Beşiktaş maçı hakemi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Ankakagücü ile Beşiktaş arasında oynanacak maçta Mete Kalkavan düdük çalacak.

Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.

Ankaragücü Beşiktaş arasındaki 99. randevu - Karşılaşmaları nasıl sonuçlandı?

Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile ligde yaptığı son 20 maçın 16'sını kazandı, 3'ünde berabere kaldı, sadece bir kez yenildi. Siyah-beyazlı ekip karşısında 2001-2002 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 2-1'lik skorla galip gelen başkent ekibi, daha sonraki 17 maçta galibiyet alamadı, bu şanssızlığını 2010-2011'de Ankara'daki maçta kırdı ve rakibini 1-0 mağlup etti. İki takım arasındaki son maç ise golsüz berabere bitti.

İki ekip arasında Ankara'da yapılan lig maçlarında da Beşiktaş'ın belirgin üstünlüğü göze çarpıyor. Siyah-beyazlılar, Ankara'da yapılan 48 lig maçının 26'sını kazandı. Başkentte 16 müsabaka berabere bitti, ev sahibi ekip 6 kez galip geldi.

Ankara'da son 3 maçta gol atamayan Beşiktaş, toplamda 74 kez rakibinin filelerini havalandırdı. Evindeki son 3 randevuyu kaybetmeyen MKE Ankaragücü ise 35 golle rakibine karşılık verdi. Bu arada, 1982-1983 sezonunda Ankara'da yapılması gereken lig maçı, MKE Ankaragücü'nün cezası nedeniyle Bursa'da oynandı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Ankaragücü ile Beşiktaş, Süper Lig'de 99. randevularına hazırlanıyor. Bundan önceki 98 maçın 90'ında Beşiktaş yenilmedi. Ankaragücü, Süper Lig'de Beşiktaş'ı ağırladığı son üç maçta yenilmedi ve bu maçlarda gol yemedi. Bu, Ankaragücü'nün Beşiktaş'a karşı iç sahada 1970-1976 arasındaki yedi maçlık seriden bu yana elde ettiği en uzun yenilmezlik serisi.

Evindeki son iki maçını kazanan Ankaragücü, Süper Lig'de Nisan-Mayıs 2009'dan bu yana art arda üç iç saha maçından galibiyetle ayrılamadı. Ankaragücü'nün 2009'daki üç maçlık galibiyet serisine son veren takım Beşiktaş'tı. Ligde deplasmanda beş maçtır kazanamayan Beşiktaş, en son Ocak-Ağustos 2012'de dış sahada daha uzun kazanamama serisi elde etmişti. Ligde deplasmanda iki maçtır kaybeden Beşiktaş, en son Şubat 2011'de art arda üç maç kaybetmişti; serinin son maçında Ankaragücü'ne yenilmişti.

Beşiktaş, Şenol Güneş döneminde ligde ilk kez sezonun ilk 12 maçında galibiyet yüzdesi olarak %50'nin altında kaldı. İlk 12 haftada 18 puan toplayan Beşiktaş, son 14 sezondaki en kötü başlangıcını yaptı.

Ankaragücü Beşiktaş maçında sakatlar ve cezalılar

Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı öncesi 6 eksik bulunuyor. Kadro dışı kalan Tolgay Arslan'ın yanı sıra, sakatlıkları yüzünden Ryan Babel, Pepe, Adriano, Gökhan Töre ve Enzo Roco, Ankara'ya götürülmedi.

Ankaragücü'ndeyse sakat ya da cezalı herhangi bir oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş'tan Ankaragücü Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden Ankaragücü maçı bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı.
Ankaragücü- Beşiktaş maçının oynanacağı stadyumda değişiklik olmasından sonra Beşiktaş kulübü, taraftarlarının tekrardan bilet alması gerektiğini belirten bir açıklama yayınladı.

İşte yapılan açıklama;

"MKE Ankaragücü Maçı İle İlgili Önemli Bilgilendirme

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasının oynanacağı yer Kayseri Kadir Has Stadyumu olarak değiştirilmiştir. Kayseri’ye gidecek olan taraftarlarımızın kartlarına para yükleyerek yeniden bilet alması gerekmektedir.

Osmanlı Stadyumu için bilet alan taraftarlarımıza bugün 19:00-23:00 saatleri arasında bilet alımı için öncelik hakkı tanımlanmıştır. Kalan biletlerin genel satışı 23:10’da başlayacaktır. Maç biletleri 1 TL’dir.

Osmanlı Stadyumu için alınan biletlerin iadesi önümüzdeki hafta içerisinde Passolig kartlarına yapılacaktır."

Anakaragücü ve Beşiktaş, 24 Kasım Cumartesi günü Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda saat 19:00'da karşı karşıya gelecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar