Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Alisa Nasya kimdir? Alisa Nasya’dan Mehmet Ali Erbil paylaşımı

Hastalığı olan kaçış sendromu nedeniyle yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil’in kız arkadaşının duygusal paylaşımının ardından kim olduğu merak edilmeye başladı. Mehmet Ali Erbil’in sezgilisi Alisa Nasya kimdir? İşte Alisa Nasya’dan Mehmet Ali Erbil paylaşımı..

Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Alisa Nasya kimdir? Alisa Nasya’dan Mehmet Ali Erbil paylaşımı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
24 Ekim 2018 Çarşamba 11:30

Geçtiğimiz hafta evinin banyosundan düşerek yaralanan ve yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil’in kaçış sendromu hastalığı nüksetti. 61 yaşındaki Erbil'in kız arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in durumu ile ilgili duygusal paylaşımda bulundu. Erbil’in sevgilisi Alisa Nasya sosyal medya hesabından yaptığı "Bizi böyle bırakıp gidemezsin" paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Evinin banyosunda düştükten sonra kaburgalarında kırık bulunan ve kırık kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilen Mehmet Ali Erbil'in yapılması planlanan ikinci ameliyatı da ertelendi. Beş gündür yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, babasının durumunun netlik kazanmadığını söyledi. Daha sonrasında ise Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka "Bu kez diğer dönemlerden daha ağır bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Alisa Nasya kimdir?

Şovmenin kız arkadaşı Alisa Nasya ise paylaştığı duygusal sözlerle herkesi duygulandırdı. Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Alisa Nasya, şovmenle birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşarak "Nasıl başlayacağım sözlerime bilemiyorum hayatıma kattığın onca güzel şey, onca hayaller iyi kötü her anımda yanımda oluşun 'Şubatta doğum günümü kutlayacağız' demiştin, isyan etmiyorum. Çünkü kalbinin güzelliğini ben biliyorum. Bu da bir imtihan ney yani dileğim gerçekleşmeyecek mi? Söz vermiştin hep yanımda olacaktın. Ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum hadi hepimiz seni bekliyoruz ne olur dayan ve kalk eskisinden daha güçlü olarak. Daha yazamayacağım o kadar şey var ki seni çok özledim. Kime kızacağım ben kiminle kavga edeceğim? Kim beni kızdıracak, kim beni güldürecek şimdi? Sadece dayan tek duam. Bizi böyle bırakıp gidemezsin."

Mehmet Ali Erbil’in kız arkadaşı hakkında pek fazla bilgi yer almıyor. 22 yaşındaki Alisa Nasya ile Erbil’in internet üzerinden tanıştıkları bilgisi yer alıyor. Bir de "Traveller Freelance Model" olarak biliniyor.

Alisa Nasya'da Mehmet Ali Erbil paylaşımı

Mehmet Ali Erbil'in kızıdan durumu ile ilgili paylaşım

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar