Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim?

Şeyma Subaşı ile haklarında çıkan iddialardan sonra Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim? sorusu gündem oldu. İşte Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim? sorusunun yanıtı.

Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 17:01

Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim? sorusu Şeyma Subaşı'nın boşanma haberleriyle gündeme geldi. Haberimizde Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim? sorusu gündeme geldi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz haklarında birçok iddia ortaya atıldı. Ve birçok iddia da yalanlandı. Peki ama Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim? İşte Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı, babası kim? yanıtı...

Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı?

Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz Çağatay Ulusoy ile aşk haberleri ortaya atıldı, henüz bu haber yalanlanmadı ama iddia olarak sitemizde yer almaktadır. Alican Ulusoy ile Şeyma Subaşı'nın aşk yaşadığı haberleri Alican Ulusoy tarafından yalanlandı. Alican Ulusoy ile Çağatay Ulusoy akraba mı haberleri gündeme geldi. Alican Ulusoy Çağatay Ulusoy akraba mı? işte yanıtı... Alican Ulusoy ''Şeyma Şubası sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir. Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim..'' açıklamasını yaptı. Yani soy isimleri sadece benzerlikten kaynaklanıyor. Peki Alican Ulusoy'un babası kim?

Alican Ulusoy'un babası kimdir?

Alican Ulusoy'un babası Cemal Ulusoydur. Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding yönetim kurulundandır. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar